Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vláda preplatí samosprávam stovky tisíc eur za výdavky počas mimoriadnych situácií

Samosprávam preplatia za záchranné práce počas deviatich mimoriadnych situácií spolu 317 393 eur. Vyplýva to z návrhu ministerstva vnútra, ktorý v stredu schválila vláda. Vláda predĺžila odvodové úľavy pre poľnohospodárov do konca tohto roka V okresoch Banská Štiavnica, Bratislava, Kysucké Nové Mesto a Levice riešili samosprávy zosuv pôdy. V okresoch Brezno, Dunajská Streda a Malacky […]
Menej ako 1 min. min.

Samosprávam preplatia za záchranné práce počas deviatich mimoriadnych situácií spolu 317 393 eur. Vyplýva to z návrhu ministerstva vnútra, ktorý v stredu schválila vláda.

Vláda predĺžila odvodové úľavy pre poľnohospodárov do konca tohto roka

V okresoch Banská Štiavnica, Bratislava, Kysucké Nové Mesto a Levice riešili samosprávy zosuv pôdy. V okresoch Brezno, Dunajská Streda a Malacky vyhlásili mimoriadnu situáciu pre haváriu. V okresoch Humenné a Vranov nad Topľou bolo dôvodom zemetrasenie. Ohrozenie verejného zdravia druhého stupňa zaznamenali v Bratislave.

“Opodstatnenosť, správnosť a primeranosť predložených požiadaviek bola verifikovaná okresnými úradmi,” doplnil rezort. Najvyššiu sumu, 141 501 eur, preplatia Bratislave, obci Baškovce refundujú 116 400 eur.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie