Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vlak narazil u Olomouce do stromu sraženého bouřkou: Doprava na trati je přerušená

„Na trati číslo 290 z Olomouce do Šumperka po noční bouřce a pádu stromů na trať došlo k rozsáhlému poškození trakčního vedení. Do jednoho ze stromů pak krátce po 22:00 najel osobní vlak, který směřoval z Olomouce do Šumperka. Ve vlaku bylo v té době 20 cestujících. Při nehodě nebyl nikdo z cestujících ani vlakového […]
Menej ako 1 min. min.

„Na trati číslo 290 z Olomouce do Šumperka po noční bouřce a pádu stromů na trať došlo k rozsáhlému poškození trakčního vedení. Do jednoho ze stromů pak krátce po 22:00 najel osobní vlak, který směřoval z Olomouce do Šumperka. Ve vlaku bylo v té době 20 cestujících. Při nehodě nebyl nikdo z cestujících ani vlakového personálu zraněn. Evakuace cestujících a vlakové čety proběhla za asistence hasičů. Škoda na vlaku dle prvotních odhadů přesáhne jeden milion korun,“ uvedla Rajnochová.

DÁLE ČTĚTE: Chlapec na Ostravsku se zřítil na kole do lomu. Letěl pro něj vrtulník, ale nebylo mu už pomoci

Provoz vlaků mezi stanicemi Olomouc hlavní nádraží a Bohuňovice by měl být obnoven zhruba v 15:00, nyní tam cestující přepravují náhradní autobusy. „Dosud se přerušení provozu dotklo více než 20 osobních a spěšných vlaků mezi Olomoucí a Šumperkem. Prosíme cestující, aby sledovali aktuální informace k dopravním opatřením na našem webu www.cd.cz/omezeniprovozu nebo v aplikaci Můj vlak, podotkla Rajnochová.

Silné bouřky ve středu zasáhly hlavně Olomoucko a Přerovsko, v celém kraji hasiči vyjeli k 250 událostem. Odstraňovali především popadané stromy, plechy spadlé ze střech a odčerpávali vodu z domů.

MOŽNÁ JSTE PŘEHLÉDLI: Tragická nehoda na Strakonicku. Dva motorkáři nepřežili hromadnou srážku jejich strojů s auty

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie