Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vlasy lesklé a jemné ako hodváb? Môžete to dosiahnuť bez toho, aby ste opustili svoj domov

1.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MillaF). Hľadáte rýchly a osvedčený spôsob, ako mať jemné a lesklé vlasy? Našťastie existujú rýchle a jednoduché domáce prostriedky, ktoré pomôžu udržať vaše pramene v dobrej kondícii. Navyše vaše vlasy začnú rýchlejšie rásť. Určite vás poteší, že potrebujete len niekoľko ingrediencií. Jednoduché domáce prostriedky, ktoré pomôžu udržať vaše pramene […]
2 min.

1.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MillaF).

Hľadáte rýchly a osvedčený spôsob, ako mať jemné a lesklé vlasy? Našťastie existujú rýchle a jednoduché domáce prostriedky, ktoré pomôžu udržať vaše pramene v dobrej kondícii. Navyše vaše vlasy začnú rýchlejšie rásť. Určite vás poteší, že potrebujete len niekoľko ingrediencií.

Jednoduché domáce prostriedky, ktoré pomôžu udržať vaše pramene v dobrej kondícii.
Foto: shutterstock/MillaF

Mnohé z nás snívajú o jemných a lesklých vlasoch. Najmä počas letných mesiacov je dôležité starať sa o vlasy. Pomôžu vám známe produkty, ktoré už väčšina z nás má v zásobe. Ide o naozaj jednoduchý spôsob, ako vlasy okamžite vyživiť a zároveň ich zjemniť a vyhladiť.

Taffy efekt a maximálne mäkké vlasy. Olejovanie je skvelý spôsob, ako získať lesklé pramene

Olejovanie je skvelý spôsob, ako získať lesklé pramene.
Foto: shutterstock/Zigres

Zaujímavým a účinným spôsobom, ako dosiahnuť hladké a lesklé vlasy, je olejová kúra, ktorú si môžete urobiť doma. Môžete na to použiť ricínový olej, ale dobre funguje aj klasický olivový olej. Stačí ho naniesť od polovice dĺžky vlasov a vydržať minimálne 30 minút, potom umyť ako zvyčajne. Vaše vlasy budú maximálne hladké a odľahčené.

Majonéza na vlasy? Je to perfektný spôsob regenerácie vlasových vlákien

Majonéza je výborným spojencom pre vlasy, ktorým chýba lesk.
Foto: shutterstock/New Africa

Majonéza môže byť výborným spojencom pre vlasy, ktorým chýba lesk. Žĺtky, ktoré obsahuje, obsahujú biotín, ako aj vitamíny A a E, ktoré okrem iného zabraňujú štiepeniu. Olej hydratuje a dodáva prameňom pružnosť, zatiaľ čo ocot im dodáva hladkosť a lesk. Stačí naniesť malé množstvo na navlhčené pramene od polovice dĺžky. Po 30 minútach majonézu z vlasov dôkladne opláchnite a umyte ich šampónom ako zvyčajne.

Hydratované a regenerované vlasy s avokádom. Táto domáca maska dokáže zázraky

Avokádové masky majú senzačný účinok na pleť, tvár a tiež vlasy.
Foto: shutterstock/Indre Pau

Avokádo je obľúbené v kuchyni a je ideálnym produktom aj na domácu starostlivosť. Masky s jeho použitím majú senzačný účinok na pleť, tvár a tiež vlasy. Na prípravu hydratačnej masky potrebujete dužinu jedného avokáda a lyžicu olivového oleja. Môžete pridať aj polievkovú lyžicu prírodného jogurtu. Všetky ingrediencie spolu zmiešajte a potom naneste na navlhčené vlasy na 20-30 minút. Potom vlasy opláchnite a umyte šampónom ako zvyčajne.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Striháte si vlasy doma? Touto metódou môžete ušetriť stovky!

Ako zastaviť vypadávanie vlasov? Tento lacný produkt z drogérie dokáže zázraky

The post Vlasy lesklé a jemné ako hodváb? Môžete to dosiahnuť bez toho, aby ste opustili svoj domov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie