Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vložím ho do hrnca, zalejem vodou a prikryjem. Metóda „lyžice“ mi už viackrát zachránila večeru

4.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/reel/C3aPAOWIST_). Parný hrniec je užitočný spotrebič, ktorý vám pomôže stravovať sa zdravšie. Mnohí ľudia si však nemôžu dovoliť kúpiť takýto typ zariadenia alebo by si ho chceli aspoň vopred vyskúšať. S týmto domácim trikom je to možné. Vyskúšajte ho a presvedčte sa sami. Parný hrniec je užitočný spotrebič, ktorý […]
2 min.

4.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/reel/C3aPAOWIST_).

Parný hrniec je užitočný spotrebič, ktorý vám pomôže stravovať sa zdravšie. Mnohí ľudia si však nemôžu dovoliť kúpiť takýto typ zariadenia alebo by si ho chceli aspoň vopred vyskúšať. S týmto domácim trikom je to možné. Vyskúšajte ho a presvedčte sa sami.

Parný hrniec je užitočný spotrebič, ktorý vám pomôže stravovať sa zdravšie.
Foto: instagram.com/reel/C3aPAOWIST_

Varenie v pare je skvelý spôsob prípravy zdravých a chutných jedál. Ak vám záleží na vašej strave a hľadáte nápady na ľahko stráviteľné jedlá, parný varič je hitom. Je to spotrebič, ktorý sa používa na ohrievanie jedál bez tuku. Využíva paru, ktorá vzniká varením vody v nádržke v spodnej časti spotrebiča.

Ako varí napare v hrnci? Vyskúšajte „metódu lyžice“.

Parný hrniec je zakrytý pokrievkou, ktorá zabraňuje úniku pary. Najčastejšie sa používa na prípravu mäsa, rýb, zeleniny, morských plodov a ryže. Ak si chcete vyskúšať pripraviť takéto jedlo sami doma, ale nemôžete si dovoliť kúpiť prístroj, vyskúšajte domácu metódu.

Antonella Santorsola sa o tento trik podelila na svojom profile na Instagrame @fiore_dolce_casa. Na dno hrnca položí štyri kovové lyžice a zaleje ich vodou. Potom na ne položí tanier s jedlom. V Antonellinom prípade je to repa. Žena prikryje hrniec pokrievkou a zapáli sporák. Po chvíli odkryje obsah hrnca. Uvarená zelenina je pripravená na konzumáciu.

Varenie na pare bez naparovača. Dobré pre vaše zdravie a chuť

Varenie zeleniny v pare trvá 10-20 minút. Voda vriaca v hrnci vytvára paru, ktorá vytvára vnútornú teplotu približne 110 stupňov Celzia. Potraviny si tak zachovajú všetky svoje výživové hodnoty, prirodzenú chuť a farbu. Okrem toho je ľahko stráviteľná a má nízky obsah kalórií. Zelenina je mäkká a šťavnatá, takže si môžete vychutnať jej jemnosť. Trik s lyžicou sa osvedčí nielen pri varení repy, ale aj brokolice, mrkvy, karfiolu, zelenej fazuľky alebo špargle. Ak máte chuť, hlasujte v našej ankete nižšie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako zohriať večeru bez mikrovlnky? Letuška prezradila spôsob! Používajú ho aj vo väzení

Čo robiť s horúcou pokrievkou po varení? Nedávajte ju na pult

The post Vložím ho do hrnca, zalejem vodou a prikryjem. Metóda „lyžice“ mi už viackrát zachránila večeru appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie