Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vložte 5 kusov do misky a zalejte ich vodou. Na produkty kúpené v obchode rýchlo zabudnete

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/mikeforemniakowski). Ako hydratujete suchú pokožku doma? Pokiaľ ide o vaše nohy, nemusíte siahať po drahých prípravkoch z obchodu alebo lekárne. Môžete sa o ne postarať pomocou jednoduchého výrobku z vašej kuchyne. Aký je najlepší hydratačný krém na nohy? Vyskúšajte napríklad zelený čaj. Aký je najlepší hydratačný krém na nohy? […]
Menej ako 1 min. min.

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/mikeforemniakowski).

Ako hydratujete suchú pokožku doma? Pokiaľ ide o vaše nohy, nemusíte siahať po drahých prípravkoch z obchodu alebo lekárne. Môžete sa o ne postarať pomocou jednoduchého výrobku z vašej kuchyne. Aký je najlepší hydratačný krém na nohy? Vyskúšajte napríklad zelený čaj.

Aký je najlepší hydratačný krém na nohy? Vyskúšajte napríklad zelený čaj.
Foto: shutterstock.com/mikeforemniakowski

Krásne, zdravé a správne hydratované nohy sú snom mnohých žien. Túžime po nich najmä v lete. Horúčavy a slnko totiž podporujú vysušovanie pokožky. Ak máte tento problém, môžete vyskúšať domáce prostriedky. Nezabúdajte ale na to, že nič nemôže nahradiť návštevu lekára. Pred použitím domácich prostriedkov vykonajte aj alergický test na malom kúsku pokožky.

Aký je najlepší hydratačný krém na pokožku nôh? Na produkty kúpené v obchode rýchlo zabudnete

Namiesto hľadania účinných hydratačných prípravkov na nohy v obchode sa spoľahnite na niečo, čo má väčšina z nás doma. V tomto prípade je to obyčajný zelený čaj. Vďaka nemu budú vaše nohy jemné a hladké ako po drahom ošetrení. Na dosiahnutie úspechu stačí len 15 minút takéhoto kúpeľa.

Na dosiahnutie úspechu stačí len 15 minút takéhoto kúpeľa.
Foto: shutterstock/Deenida

TIP: Koža na chodidlách, najmä na pätách, je o niečo hrubšia ako na zvyšku tela a preto si vyžaduje osobitnú pozornosť. Nezabudnite na pravidelný peeling a hydratáciu. Týmto sa postaráte o svoje nohy. Zároveň si oddýchnete po náročnom dni.

Ako si pripraviť zmes na namáčanie nôh zo zeleného čaju? Na nohy si pripravte výživnú zmes

Príprava zmesi zo zeleného čaju na výživné namáčanie nôh nie je zložitá. Zaberie vám minimum času. Čo budete potrebovať?

5-6 vrecúšok zeleného čaju

1,5 l horúcej vody

soľ

misku

hydratačný krém

Stačí vložiť čajové vrecúška do misky a potom ich zalejte vriacou vodou.
Foto: shutterstock/kazmulka

Ak už máte všetky potrebné prísady, môžete prejsť k príprave. Je to veľmi jednoduché. Stačí vložiť čajové vrecúška do misky a potom ich zalejte vriacou vodou. Nechajte zmes vylúhovať. Potom vyberte čajové vrecúška a pridajte malé množstvo soli. Zmes nechajte vychladnúť a namočte si nohy na 10-15 minút. Potom ich opláchnite a naneste hydratačný krém. Opakujte až trikrát týždenne.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pripravte si len dve ingrediencie. Vaše nohy vám budú kolegovia v práci závidieť

Holenie už nebude trápením. Budete ju používať navždy

The post Vložte 5 kusov do misky a zalejte ich vodou. Na produkty kúpené v obchode rýchlo zabudnete appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie