Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vnútorný súboj Roberta Fica: Premiér nie je v ľahkej situácii (komentár)

Vžime sa na chvíľu do kože predsedu vlády a strany Smer Roberta Fica. A predstavme si, ako asi môže premýšľať o blížiacom sa finále prezidentského súboja. Ako to už väčšinou býva – všetci naokolo mudrujú, čo by mal a nemal urobiť. V horizonte dní sa však bude musieť rozhodnúť on sám. Čelí pritom dvom pohnútkam – racionalite a emócii. Tie […]
Menej ako 1 min. min.

Vžime sa na chvíľu do kože predsedu vlády a strany Smer Roberta Fica. A predstavme si, ako asi môže premýšľať o blížiacom sa finále prezidentského súboja.

Ako to už väčšinou býva – všetci naokolo mudrujú, čo by mal a nemal urobiť. V horizonte dní sa však bude musieť rozhodnúť on sám. Čelí pritom dvom pohnútkam – racionalite a emócii. Tie bývajú často v rozpore a presne tak je to aj teraz.

Tarabova novela zákona je prelomová a správna (komentár)

Pohľad na politickú mapu hovorí jasne – premiér by sa mal za úspech kandidáta vládnej koalície biť ako lev. Predstava, že niekoľko mesiacov po víťazstve v parlamentných voľbách porazí v súboji o post hlavy štátu Petra Pellegriniho Ivan Korčok, je z hľadiska suchej politickej logiky až desivá. Racionálna pohnútka je preto jasná – Pellegrini musí vyhrať.

Lenže aj premiér je tvo…

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie