Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vnútrobloku v Revúcej: Zelené oázy, oddych a zábava pre všetkých

Mesto Revúca sa teší oznamovať dokončenie úspešnej revitalizácie vnútrobloku na jednom z najväčších sídlisk, Stred III. Tento projekt predstavuje krok vpred v poskytovaní kvalitných verejných priestorov pre obyvateľov. S úsmevom oznamujeme, že na tento projekt v celkovej hodnote 946-tisíc eur sme získali nenávratný finančný príspevok vo výške 760-tisíc eur z Integrovaného regionálneho operačného programu. Cieľom […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Revúca sa teší oznamovať dokončenie úspešnej revitalizácie vnútrobloku na jednom z najväčších sídlisk, Stred III. Tento projekt predstavuje krok vpred v poskytovaní kvalitných verejných priestorov pre obyvateľov.

S úsmevom oznamujeme, že na tento projekt v celkovej hodnote 946-tisíc eur sme získali nenávratný finančný príspevok vo výške 760-tisíc eur z Integrovaného regionálneho operačného programu. Cieľom bolo zvýšiť kvalitu a atraktivitu verejného priestoru a vytvoriť viac možností na aktívny oddych pre všetkých obyvateľov.

Ako informuje mesto Revúca, celkovo sme obnovili 15 800 m2 plochy vnútrobloku, ktorý teraz ponúka priestor plný zelene, oddychu a zábavy. Súčasťou tohto nového priestoru je veľké detské ihrisko, ktoré zahŕňa trampolínu, šmýkalku, pružinové hojdačky, preliezkovú zostavu, skokanský mostík, lanovú zostavu, kolotoč a hojdačky. Pre aktívnych športovcov sme vybudovali multifunkčnú dráhu, ktorá je určená pre cyklistov, kolobežkárov a korčuliarov.

Pre tých, ktorí preferujú fitness, sme vytvorili exteriérovú fitness kruhovú zostavu. Pri tomto projekte sme tiež venovali veľkú pozornosť drobnej architektúre, čo zahŕňa rôzne prvky vybavenia vnútrobloku, ktoré spríjemňujú pohyb v areáli a zlepšujú celkovú vybavenosť priestoru.

Tento revitalizovaný vnútroblok predstavuje zelenú oázu a miesto oddychu pre všetkých obyvateľov mesta Revúca. Tešíme sa, že sme mohli prispieť k zlepšeniu kvality života a poskytnúť nové priestory na zábavu a relaxáciu.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie