Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vôbec nie skriňa alebo vákuové vrecká. 3 dômyselné triky na uskladnenie posteľnej bielizne

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa:). Ako uložiť posteľnú bielizeň, aby sa nepoškodila a nezabrala príliš veľa miesta? Vôbec nepotrebujete špeciálne koše. Tu je šikovný spôsob, ako ušetriť miesto a získať ďalšie výsledky. Ako uložiť posteľnú bielizeň, aby sa nepoškodila a nezabrala príliš veľa miesta? Foto: shutterstock/New Africa Uprataná spálňa je oázou pokoja […]
Menej ako 1 min. min.

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa:).

Ako uložiť posteľnú bielizeň, aby sa nepoškodila a nezabrala príliš veľa miesta? Vôbec nepotrebujete špeciálne koše. Tu je šikovný spôsob, ako ušetriť miesto a získať ďalšie výsledky.

Ako uložiť posteľnú bielizeň, aby sa nepoškodila a nezabrala príliš veľa miesta?
Foto: shutterstock/New Africa

Uprataná spálňa je oázou pokoja a pohody. Nájsť správne riešenia na uskladnenie posteľnej bielizne však môže byť náročné, najmä v malých miestnostiach. Tu prichádzajú na pomoc šikovné nápady na uskladnenie posteľnej bielizne, o ktorých nie každý počul.

Ako mám uskladniť posteľnú bielizeň? Takto budú nielen chránené pred prachom a nečistotami

Uskladnenie posteľnej bielizne tak, aby bola chránená pred vlhkosťou, poškodením a prachom, a navyše, aby nezaberala cenný priestor, je pre mnohých výzvou. Našťastie, na pomoc prišla Chantel Mila pôsobiaca na platforme TikTok pod pseudonymom @mama_mila_, ktorá sa podelila o 3 šikovné triky, ako najlepšie uskladniť náhradnú posteľnú bielizeň.

@mama_mila_

3 tricks that will change the way you store your linen which one will you try first? 1. Place linen in an inside out pillowcase, fold in half + use the flap to secure the bundles. This keeps sheet sets and linen together and protects them against dust in storage. 2. In a breathable bag, add 1/3 cup Epsom salt + essential oil. Place these bags in your linen closet to make linen smell amazing. 3. Store linen bundles vertically to double storage space #linenfolding #linenhacks #foldinghacks #linencloset #linenclosetorganization

♬ Me and U x Sweet Dreams by L BEATS – DJ L BEATS

Zloženú posteľnú bielizeň vložte do obliečky na vankúš otočenej naruby. Celok preložte na polovicu a obsah zaistite pomocou záložky. Takto môžete jednoducho uskladniť súpravy posteľnej bielizne s prestieradlami spolu a navyše ich počas skladovania chrániť pred prachom.

Do vrecka na posteľnú bielizeň pridajte 1/3 šálky soli a posypte niekoľkými kvapkami esenciálneho oleja. Domácu vôňu umiestnite do skrine, aby ste posteľnej bielizni dodali krásnu vôňu.

Súpravy posteľnej bielizne skladujte vo zvislej polohe. Takto ľahko získate ďalší úložný priestor.

Ako často meníte posteľnú bielizeň? Väčšina z nás ju nemení tak často, ako by mala.

Samozrejme, to, ako často si meníte posteľnú bielizeň, závisí od vašich okolností. Inštitút Good Housekeeping uvádza, že posteľná bielizeň by sa mala meniť aspoň raz za dva týždne. Ak však trpíte nočným potením, alergiami alebo astmou, je dobré prať ich každý týždeň. Zbavíte sa tak nečistôt a potenciálnych dráždivých látok a udržíte si spací priestor svieži a čistý. Podobne je to aj v prípade, ak v posteli spíte s domácim zvieraťom. Je dobré meniť posteľnú bielizeň až dvakrát týždenne, aby ste ju ochránili pred roztočmi, chlpmi a baktériami.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Najlepšie domáce patenty na bielenie posteľnej bielizne

Chcete posteľnú bielizeň ako v drahých kúpeľoch? Vždy ju perte týmto spôsobom. Je to obľúbený patent hotelierov

The post Vôbec nie skriňa alebo vákuové vrecká. 3 dômyselné triky na uskladnenie posteľnej bielizne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie