Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vodiči, pozor. Tieto chyby za volantom robíte bežne, hrozia vám za ne mastné pokuty

Pravidlá cestnej premávky nie sú známe pre úplne každého. Mnohí z nás sa tak stretli s tvrdeniami, o ktorých pravdivosti by sa dalo pochybovať. Portál autoviny.sk sa pozrel na tie najznámejšie výroky. Ktoré sú podľa vás pravdivé? Čo sa môže a čo nie? Pravidlá cestnej premávky sú striktne dané a mal by ich ovládať každý […]
Menej ako 1 min. min.

Pravidlá cestnej premávky nie sú známe pre úplne každého. Mnohí z nás sa tak stretli s tvrdeniami, o ktorých pravdivosti by sa dalo pochybovať.

Portál autoviny.sk sa pozrel na tie najznámejšie výroky. Ktoré sú podľa vás pravdivé?

Čo sa môže a čo nie?

Pravidlá cestnej premávky sú striktne dané a mal by ich ovládať každý vodič. Ľudia, ktorí jazda po slovenských cestách, by mali poznať, čo si môžu dovoliť a čo nie.

Počuli ste už tvrdenie, že s autom na leasing nemôžete manipulovať? Ak áno, je podľa vás pravdivý?

Nie je to úplne tak. Aj napriek tomu, že existujú isté obmedzenia, ktoré hovoria, čo s autom na operatívny leasing robiť môžete, voľnosť v tom, čo s ním robíte, je pomerne veľká.

Auto na leasing nepatrí vám, ale len si ho prenajímate od leasingovej spoločnosti. To znamená, že nemáte možnosť ho predať ani darovať. Môžete ho však používať na akýkoľvek účel, či už ide o prácu, dovolenku alebo len jazdu po meste.

Leasingová spoločnosť nemusí vždy určiť servisnú stanicu. Máte možnosť si vybrať vlastnú servisnú stanicu pre údržbu auta, ale leasingová spoločnosť vám môže odporučiť niektoré konkrétne možnosti.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Pokuta za ošpliechanie chodcu?

The post Vodiči, pozor. Tieto chyby za volantom robíte bežne, hrozia vám za ne mastné pokuty appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie