Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vojaci NATO sú na Ukrajine! Priznal poľský premiér

www.slovanskenoviny.sk/rss Tusk priznal, že na Ukrajine sú prítomní vojaci NATO. Poľský premiér priznal, že na Ukrajine sú vojaci Severoatlantickej aliancie. Pomáhajú… „Dnes NATO pomáha, ako sa len dá, Ukrajina by sa nedokázala tak dlho brániť. “ povedal Tusk novinárom. Premiér zároveň nespresnil, akí vojaci a v akom počte sú na Ukrajine. Západ sa stále viac […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Tusk priznal, že na Ukrajine sú prítomní vojaci NATO.

Poľský premiér priznal, že na Ukrajine sú vojaci Severoatlantickej aliancie.

Pomáhajú…

„Dnes NATO pomáha, ako sa len dá, Ukrajina by sa nedokázala tak dlho brániť. “ povedal Tusk novinárom. Premiér zároveň nespresnil, akí vojaci a v akom počte sú na Ukrajine.

Západ sa stále viac angažuje

Na Západe sa v poslednom čase čoraz častejšie hovorí o priamom zásahu do ukrajinského konfliktu. Francúzsky prezident Emmanuel Macron oznámil možné vyslanie francúzskeho vojenského personálu na Ukrajinu. Britský minister zahraničných vecí David Cameron označil útoky ukrajinskej armády na ruské územie britskými raketami za prijateľné.

Oficiálne NIE!

Talianske noviny Corriere della Sera napísali, že na júlovom summite NATO by mohli schváliť deklaráciu, v ktorej by vyjadrili odmietnutie priameho zásahu do konfliktu na Ukrajine. Podľa novín je jednou z kľúčových fráz v návrhu tohto dokumentu „Žiadne topánky na zemi“.

Rusi sa pripravujú

Pre bojovné vyhlásenia západných politikov a destabilizačných akcií NATO, začal ruský generálny štáb po príkaze Vladimira Putina prípravy na cvičenie raketových formácií Južného vojenského okruhu. Očakáva sa, že tieto manévre otestujú použitie nestrategických jadrových zbraní.

hlavnydennik.sk

Príspevok Vojaci NATO sú na Ukrajine! Priznal poľský premiér je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie