Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vojny a nestabilita prinášajú zlatú éru inovácií

Krajiny EÚ začínajú opatrne hovoriť o potrebe zvýšenia výdavkov na obranu. Ide o politicky nepopulárne, ale nevyhnutné a zodpovedné opatrenie, ktorého cieľom je posilnenie európskej bezpečnosti vzhľadom na rozpínavú politiku Ruska. Zvýšenie výdavkov bude nevyhnutne spojené s odklonením časti zdrojov z iných politických cieľov a programov práve na obranu a bezpečnosť. Ako súvisí pocit ohrozenia s rozvojom ekonomiky Bezpečnostné hrozby […]
Menej ako 1 min. min.

Krajiny EÚ začínajú opatrne hovoriť o potrebe zvýšenia výdavkov na obranu. Ide o politicky nepopulárne, ale nevyhnutné a zodpovedné opatrenie, ktorého cieľom je posilnenie európskej bezpečnosti vzhľadom na rozpínavú politiku Ruska. Zvýšenie výdavkov bude nevyhnutne spojené s odklonením časti zdrojov z iných politických cieľov a programov práve na obranu a bezpečnosť.

Ako súvisí pocit ohrozenia s rozvojom ekonomiky

Bezpečnostné hrozby budú vytvárať tlak nielen na kvantitu obranných systémov, ale aj na ich kvalitu a inovatívnosť. Práve nové inovatívne obranné technológie majú potenciál zásadne prispieť k udržaniu vojenskej rovnováhy. Takéto vojenské technológie môžu zásadne prispievať aj k zlepšeniu života bežných ľudí vďaka ich uplatneniu v nevojenských aplikáciách.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 72% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie