Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vojvodkyňa Kate šepkala deťom pokyny. Všetko prezradila odborníčka na čítanie z pier

16.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@royalchannel x.com/vanitatis/status/1801934175190016468). Vojvodkyňa Kate sa po takmer pol roku prvýkrát objavila na verejnosti. Nedá sa poprieť, že to spôsobilo obrovský rozruch. Počas Trooping the Colour odovzdala deťom dôležitú správu. Vieme o čo išlo. Vojvodkyňa Kate na Trooping the Colour odovzdala deťom dôležitý odkaz.Foto: youtube.com/@royalchannel x.com/vanitatis/status/1801934175190016468 15. júna 2024 sa […]
Menej ako 1 min. min.

16.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@royalchannel x.com/vanitatis/status/1801934175190016468).

Vojvodkyňa Kate sa po takmer pol roku prvýkrát objavila na verejnosti. Nedá sa poprieť, že to spôsobilo obrovský rozruch. Počas Trooping the Colour odovzdala deťom dôležitú správu. Vieme o čo išlo.

Vojvodkyňa Kate na Trooping the Colour odovzdala deťom dôležitý odkaz.
Foto: youtube.com/@royalchannel x.com/vanitatis/status/1801934175190016468

15. júna 2024 sa vo Veľkej Británii konala jedinečná udalosť. Na tento deň boli naplánované narodeniny kráľa Karola III. Trooping the Colour tento rok občanov prekvapil. To všetko vďaka vojvodkyni Kate. Ako si pamätáme, v januári podstúpila milovaná princa Williama operáciu brucha. Neskôr žena zmizla. Úplne sa stiahla z verejného života.

Po špekuláciách fanúšikov zaznamenala vysvetlenie, v ktorom priznala, že má rakovinu. Po šiestich mesiacoch ju podriadení konečne mohli vidieť. Zúčastnila sa kráľových narodenín so svojou rodinou. Počas obradu dávala deťom pokyny.

Vojvodkyňa Kate na Trooping the Colour odovzdala deťom dôležitý odkaz. Odborník na čítanie z pier prezradil, o čo ide

42-ročná vojvodkyňa Kate sa zúčastnila Trooping the Colour so svojím milovaným a deťmi: princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom. Najmladší syn kráľovského páru bol počas obradu veľmi roztržitý. Chlapec zíval, tancoval a netajil sa tým, že ho na akcii nebavilo. Kate mala teda plné ruky práce. Počas obradu mala starším deťom dávať pokyny.

Na túto tému sa vyjadrila Nicola Hinckley, odborníčka na čítanie z pier. Žena sa v rozhovore pre portál Mirror priznala, čo mohla povedať vojvodkyňa Kate.

Pravdepodobne začala tým, že povedala: „Zostaň tam, dobre?“ Potom sa naklonila k Charlotte a povedala: „Usmievaj sa a zostaň tu chvíľu.“

POZRITE TIEŽ AJ: Kráľovská rodina na balkóne Buckinghamského paláca. Všetky oči na vojvodkyni Kate. Dokázala to

Predtým nikto nečakal, že sa na Trooping the Colour objaví vojvodkyňa Kate. Tento príspevok všetko zmenil

Pôvodne sa však predpokladalo, že vojvodkyňa Kate sa tesne po Veľkej noci vráti k svojim povinnostiam. To sa však nestalo. Neskôr sa objavili špekulácie, či sa Williamova milovaná zúčastní kráľových narodenín. Ako vieme, na akcii sa objavila. Ale nebolo to až také prekvapenie. O deň skôr sa na sociálnych sieťach objavil špeciálny záznam.

„Moja liečba pokračuje a bude trvať ešte niekoľko mesiacov. V dňoch, keď sa cítim dostatočne dobre, je radosť zapojiť sa do školského života, tráviť osobný čas vecami, ktoré mi dodávajú energiu a pozitivitu, ako aj začať trochu pracovať z domu. Teším sa, že sa tento víkend so svojou rodinou zúčastním King’s Birthday Parade a dúfam, že sa počas leta zúčastním niekoľkých verejných stretnutí, no zároveň viem, že ešte nie som vonku z najhoršieho“

– čítame na Instagrame.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kráľ Karol III plný emócií. Tu je to, čo priznal kráľovnej Camille

Princ Louis sa predvádzal na prehliadke, zasiahla jeho sestra. To, čo povedalazaznamenali

The post Vojvodkyňa Kate šepkala deťom pokyny. Všetko prezradila odborníčka na čítanie z pier appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie