Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vojvodkyňa Kate vydala vyhlásenie týkajúce sa liečby. Ukázala sa prvýkrát od oznámenia diagnózy

14.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shaun Jeffers). V médiách sa objavilo vyjadrenie vojvodkyne Kate. Manželka princa Williama prezradila, ako sa cíti. Oznámila svoju účasť na dôležitom ceremoniáli. Vojvodkyňa Kate oznámila svoju účasť na narodeninách kráľa Karola III. Foto: shutterstock/Shaun Jeffers Posledné mesiace neboli pre vojvodkyňu Kate práve najľahšie. 22. marca manželka princa Williama prezradila, […]
Menej ako 1 min. min.

14.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shaun Jeffers).

V médiách sa objavilo vyjadrenie vojvodkyne Kate. Manželka princa Williama prezradila, ako sa cíti. Oznámila svoju účasť na dôležitom ceremoniáli.

Vojvodkyňa Kate oznámila svoju účasť na narodeninách kráľa Karola III.
Foto: shutterstock/Shaun Jeffers

Posledné mesiace neboli pre vojvodkyňu Kate práve najľahšie. 22. marca manželka princa Williama prezradila, že má rakovinu. Zmizla z médií a neukázala sa na verejnosti. Mnoho ľudí sa čudovalo, ako prebieha jej liečba. Teraz je všetko známe. Na internete sa objavila fotografia vojvodkyne Kate urobená v prírode a oficiálne vyhlásenie.

Vojvodkyňa Kate oznámila svoju účasť na kráľových narodeninách. „Moja liečba pokračuje a bude pokračovať…“

Vojvodkyňa Kate vydala vyhlásenie, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach. „Bola som ohromená všetkými láskavými správami podpory za posledných pár mesiacov,“ začala. Spomenula liečbu.

„Robím dobré pokroky, ale ako každý, kto prechádza chemoterapiou, vie, že sú dobré a zlé dni. V tie zlé dni sa cítite slabí, unavení a musíte dať svojmu telu pokoj. Ale v dobrých dňoch, keď sa cítite silnejší, chcete vyťažiť maximum z toho, že ste sa cítili dobre.“

– čítame.

Odvolávala sa aj na klebety o účasti na narodeninách kráľa Karola III. a návrate k svojim povinnostiam. Potvrdila svoju prítomnosť.

„Moja liečba pokračuje a bude trvať ešte niekoľko mesiacov. V dňoch, keď sa cítim dostatočne dobre, je radosť zapojiť sa do školského života, tráviť osobný čas vecami, ktoré mi dodávajú energiu a pozitivitu, ako aj začať trochu pracovať z domu. Teším sa, že sa tento víkend so svojou rodinou zúčastním King’s Birthday Parade a dúfam, že sa počas leta zúčastním niekoľkých verejných stretnutí, no zároveň viem, že ešte nie som vonku z najhoršieho“

– píše sa vo vyhlásení.

POZRITE TIEŽ AJ: Senzačná správa o vojvodkyni Kate. Kensingtonský palác prerušil ticho

Vojvodkyňa Kate poďakovala za slová podpory. „beriem každý deň tak, ako príde“

V závere vyjadrenia vojvodkyňa Kate prezradila, ako sa vyrovnáva s novou realitou. „Učím sa trpezlivosti, najmä tvárou v tvár neistote. Každý deň beriem tak, ako príde, počúvam svoje telo a doprajem si tento tak potrebný čas na uzdravenie,“ čítame. Obrátila sa aj na ľudí, ktorí ju podporujú v ťažkých chvíľach.

„Ďakujem veľmi pekne za pochopenie a všetkým, ktorí sa so mnou tak statočne podelili o svoje príbehy,“ dodala.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Peter Pellegrini dostal list! Napísal ho sám kráľ Karol III.

Táto osoba je vždy po jej boku. Teraz jej to vojvodkyňa Kate vrátila

The post Vojvodkyňa Kate vydala vyhlásenie týkajúce sa liečby. Ukázala sa prvýkrát od oznámenia diagnózy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie