Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Volkswagen bude čoskoro vyrábať superlacný elektromobil

Skupina Volkswagen dala zelenú svojmu plánovanému elektromobilu v základnom cenovom segmente. Svetová premiéra je naplánovaná na rok 2027 a vozidlo sa bude ponúkať za približne 20 000 eur, oznámila v utorok po zasadnutí svojho predstavenstva najväčšia európska automobilka. TASR o tom informuje na základe správy agentúry DPA. Nový elektromobil sa bude podľa skupiny vyrábať v […]
Menej ako 1 min. min.

Skupina Volkswagen dala zelenú svojmu plánovanému elektromobilu v základnom cenovom segmente. Svetová premiéra je naplánovaná na rok 2027 a vozidlo sa bude ponúkať za približne 20 000 eur, oznámila v utorok po zasadnutí svojho predstavenstva najväčšia európska automobilka. TASR o tom informuje na základe správy agentúry DPA.

Nový elektromobil sa bude podľa skupiny vyrábať v Európe, uviedol vo vyhlásení generálny riaditeľ skupiny Oliver Blume. Volskwagen zatiaľ nešpecifikoval jeho značku ani konkrétnu lokalitu výroby.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Wolkswagen chce vyrábať elektromobily pre každého

„Na to, aby sa elektromobilita stala široko akceptovanou, potrebujeme atraktívne vozidlá, najmä v základnom segmente,“ povedal Thomas Schäfer, šéf hlavnej značky Volkswagen.

Prísľub našej značky znie: elektrická mobilita pre každého. Tento sľub sa teraz plní v skupine základných značiek“” dodal.

Do základného segmentu skupiny Volkswagen patria okrem jej rovnomennej vlajkovej značky aj značky Škoda, Seat a Cupra.

The post Volkswagen bude čoskoro vyrábať superlacný elektromobil appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie