Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Von der Leyenová slíbila, že „naočkuje“ obyvatele EU proti „špatnému myšlení“

Lidé ve společnosti, kteří zastávají názory odporující globalistickému narativu, musí být podle předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyenové „naočkováni“ proti „mylnému myšlení.“ Podle ní svobodomyslnost a svoboda slova ohrožují Agendu 2030 a musí být odsunuty do historie. Ve svém projevu na Kodaňském summitu o demokracii na začátku tohoto měsíce von der Leyenová vysvětlila, že […]
Menej ako 1 min. min.

Lidé ve společnosti, kteří zastávají názory odporující globalistickému narativu, musí být podle předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyenové „naočkováni“ proti „mylnému myšlení.“ Podle ní svobodomyslnost a svoboda slova ohrožují Agendu 2030 a musí být odsunuty do historie.

Ve svém projevu na Kodaňském summitu o demokracii na začátku tohoto měsíce von der Leyenová vysvětlila, že „výzkum“ ukázal, že pre-bunking je úspěšnější než de-bunking. Pre-bunking je opakem de-bunkingu. Stručně řečeno, prevence je lepší než léčba.

„Představte si manipulaci s informacemi jako virus. Místo léčby infekce, jakmile se uchytí, tedy de-bunking, je lepší očkování, aby byl náš organismus naočkován. Stejným přístupem je i pre-bunking.“

Jedním z charakteristických rysů Evropské unie je, že pokud něco zní příliš dobře, než aby to byla pravda, obvykle to pravda je. Ve skutečnosti, v klasickém Orwellovském stylu, má tato globalistická organizace obvykle na mysli přesný opak toho, co říká.

Vezměme si například myšlenku, že Ursula Von der Leyenová, předsedkyně Evropské komise, se uchází o znovuzvolení, zatímco ve skutečnosti se jen veřejně hádá s několika dalšími přisluhovači establishmentu, aby byla vybrána a potvrzena samotným establishmentem, nikoli lidovým hlasováním.

To jí však nebrání v tom, aby na sociálních sítích zveřejňovala „předvolební“ reklamy, jako by se skutečně snažila oslovit voliče. V jednom takovém videu slibuje, že pokud bude znovu korunována, ehm, „znovu zvolena“, bude bránit Evropu „štítem demokracie.“

Celá myšlenka podle ní spočívá v „odhalování dezinformací a zlovolného zasahování… odstraňování obsahu, včetně [umělé inteligence] deepfakes, a zvýšení odolnosti našich společností.“

Nic o obraně Evropské demokracie před nevolenými byrokraty disponujícími nadměrnou mocí?

Mnoho času také věnuje přesvědčování veřejnosti, že informace jsou jako virus.

Nebylo by prostě lepší, kdyby EU mohla vpravit svá vyprávění jako vakcínu přímo do myslí občanů a eliminovat tak jakékoliv riziko nepořádku v podobě opačných názorů nebo informací?

Co když ale ten předem vymyšlený narativ JE dezinformací? To se samozřejmě nikdy nestane, že? Všechno, co říká EU a Západní vlády, je vždy naprostá a úplná objektivní pravda a každý, kdo ji zpochybňuje, je nějaký cizí agent.

Mimochodem, von der Leyenové „společenská odolnost“ zde ve skutečnosti znamená jen podřízení se – že všichni na povel nasednou do klaunského vozu, aby tito šmejdi mohli všechny odvézt na spanilou jízdu po dystopické dálnici směrem tam, kam jim v danou chvíli diktují jejich skryté zvláštní zájmy.

Možná bychom však měli dát královně Ursule za pravdu. Možná chce opravdu jen nasadit svůj Štít demokracie proti armádám otravných online botů, a ne na politickém hřišti potlačovat nesouhlas?

„Nejde jen o falešný nebo vymyšlený obsah,“ argumentovala von der Leyenová při ohlášení štítu. „Je to také kupování vlivu a vyvolávání chaosu. Viděli jsme krajně pravicové politiky a vedoucí kandidáty AfD v Německu v kapsách Ruska. Prodávají své duše na Ruských propagandistických kanálech a videích.“

No, když to říká takhle…

Chcete očernit politického oponenta, protože náhodou využívá svobodu projevu na různých platformách? To zní jako úkol pro Štít demokracie královny Ursuly, který je stejně jako NATO zcela defenzivní a nikdy neprovádí útočné operace a aktivně nevyhlazuje oponenty na politické scéně. EU se již pokusila zlikvidovat celá média, která se jí nelíbila, a na nadnárodní úrovni cenzurovala Ruské platformy, jako jsou RT a Sputnik, a tento zákaz vnutila všem členským státům celého bloku při absenci suverénního a demokratického řádného procesu. Odůvodnění? Že šíří „zkreslená fakta“, která ohrožují demokratický řád EU. Není nic lepšího pro důvěryhodnou žurnalistiku než vlády, které tvrdí, že jsou konečnými arbitry pravdivých informací.

Ukázalo se, že plošná cenzura všechny tak docela nepřiměla k tomu, aby se přizpůsobili, a tak von der Leyenová ve svém oznámení uvádí, že Štít demokracie bude „sledovat manipulaci s informacemi a koordinovat svou činnost s národními agenturami.“ Vyhledávání nesprávně hovořících osob v informačním prostoru? To zní superdemokraticky. Stejně jako myšlenka, že „národní agentury“ budou rozhodovat o tom, co se považuje za zprávy.

Bude tento autoritářský štít demokracie vyžadovat nějaký nezávislý dohled? Protože von der Leyenová, ještě když byla Německou ministryní obrany za kancléřky Angely Merkelové, na takové věci moc nebyla.

Zprávy Západního tisku se hemžily podrobnostmi o jejím neuspokojivém výkonu, například Washington Post uváděl nedostatek vojenského vybavení a sliby nápravy, které nebyly nikdy splněny. Psalo se v nich také, že vojáci při cvičení NATO používali místo kulometů košťata. Hádám, že jich měla k dispozici spoustu.

Jak víme z jejího kamenování před výborem, který požadoval nahlédnutí do jejích textových zpráv s vedením společnosti Pfizer ohledně obchodů s vakcínami, královna Ursula si na transparentnost také opravdu nepotrpí.

Kdo ale potřebuje skutečné demokratické hodnoty, když má štít demokracie? Možná ho uvidíme nasazený v reálném čase v rámci jakéhosi testu.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Von der Leyenová slíbila, že „naočkuje“ obyvatele EU proti „špatnému myšlení“ first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie