Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vondrášek: Policisté zasahující na fakultě naplnili přísahu do písmene, zachránili řadu životů

Šéf pražských policistů Petr Matějček poznamenal, že hlídky byly blízko budovy filozofické fakulty po celé odpoledne, kdy po pachateli pátralo množství policistů v Praze. „Policisté měli 21. prosince pouhý výsek informací, které známe nyní,“ pronesl. K TÉMATU: Střelec z fakulty trpěl nenávistí a pocitem křivdy. Zazněly detaily o jeho psychickém stavu „Kamarádka vraha na lince 155 […]
Menej ako 1 min. min.

Šéf pražských policistů Petr Matějček poznamenal, že hlídky byly blízko budovy filozofické fakulty po celé odpoledne, kdy po pachateli pátralo množství policistů v Praze. „Policisté měli 21. prosince pouhý výsek informací, které známe nyní,“ pronesl.

K TÉMATU: Střelec z fakulty trpěl nenávistí a pocitem křivdy. Zazněly detaily o jeho psychickém stavu

„Kamarádka vraha na lince 155 pouze oznámila, že má o něj strach, jelikož jí napsal, že se nadlouho odmlčí. Žádné další informace v telefonátu nezazněly,“ hájil postup Matějček.

Podle Vondráška je mnoho informací ve veřejném prostoru nepřesných. „Vrhají špatné světlo na práci policie,“ zdůraznil. Muži zákona se poté shodli na tom, že zveřejnění některých detailů by mohlo prozradit některé aspekty postupu mužů zákona.

„Tragické události nebylo objektivně možné zabránit,“ shrnul policejní prezident shledání Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Šéf pražské mordparty Aleš Strach uvedl, že střelce nevedl k zavraždění vlastního otce, kterého zavraždil v Hostouni u Kladna, konkrétní konflikt. Šlo prý o projev obecné zášti vůči společnosti.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Útočník v Praze napadl nožem šest lidí. Policie zjišťuje motiv, na místo musely sanitky

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie