Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vplyv distribúcie bitcoinov Mt Gox na trh

Po dlhých rokoch čakania a neistoty sa blíži moment, ktorý môže mať významný dopad na trh s kryptomenami. Veritelia zbankrotovanej burzy Mt Gox, ktorá v roku 2014 utrpela jednu z najväčších krádeží bitcoinov v histórii, by mali od júla dostávať distribúcie bitcoinov a bitcoin cash. Táto udalosť vyvolala množstvo špekulácií o tom, aký vplyv bude […]
Menej ako 1 min. min.

Po dlhých rokoch čakania a neistoty sa blíži moment, ktorý môže mať významný dopad na trh s kryptomenami. Veritelia zbankrotovanej burzy Mt Gox, ktorá v roku 2014 utrpela jednu z najväčších krádeží bitcoinov v histórii, by mali od júla dostávať distribúcie bitcoinov a bitcoin cash. Táto udalosť vyvolala množstvo špekulácií o tom, aký vplyv bude mať uvoľnenie takého množstva kryptomeny na trh.

Alex Thorn, vedúci výskumu spoločnosti Galaxy Digital, poskytol svoj pohľad na situáciu a predpovedá, že vplyv na trh bude menej závažný, ako sa pôvodne predpokladalo. Jeho analýza naznačuje, že množstvo Bitcoinov, ktoré skutočne vstúpi na trh, bude menšie, než sa očakávalo, čo by mohlo zmierniť predajný tlak.

Podľa Thorna, mnohí z veriteľov Mt Gox sú dlhodobí držitelia Bitcoinov, ktorí majú tendenciu držať svoje investície a nie ich predávať pri prvom náznaku zisku. Toto správanie by mohlo výrazne obmedziť množstvo , ktoré by sa mohlo dostať na trh a potenciálne spôsobiť pokles ceny. Thorn tiež poznamenal, že približne 75% veriteľov sa rozhodlo pre „predčasné vyplatenie“, pričom akceptovali 10% zníženie svojich pohľadávok, čo by mohlo ešte viac znížiť množstvo Bitcoinov, ktoré by mohli byť predané.

Analýza situácie okolo Mt Gox a jej vplyvu na trh je komplexná a zahŕňa mnoho faktorov, vrátane psychológie veriteľov, historického kontextu a aktuálnej trhovej dynamiky. Thornova predpoveď, podporená dôkladným výskumom a diskusiou s veriteľmi, naznačuje, že trh s bitcoinmi by mohol zostať relatívne stabilný aj po distribúcii bitcoinov Mt Gox.

Je dôležité poznamenať, že aj keď sa očakáva, že distribúcia bitcoinov Mt Gox bude mať na trh menej závažný vplyv, stále existuje možnosť, že sa môžu objaviť nečakané trhové reakcie. Investorom sa odporúča, aby zostali informovaní a prispôsobili svoje investičné stratégie aktuálnym udalostiam.

V konečnom dôsledku, aj keď distribúcia Bitcoinov Mt Gox predstavuje významnú udalosť v histórii kryptomien, zdá sa, že trh môže byť dostatočne zrelý a odolný, aby zvládol tento potenciálny nárast ponuky bez výrazného narušenia. Tento prípad bude slúžiť ako test odolnosti trhu s kryptomenami a jeho schopnosti absorbovať veľké transakcie bez dramatických výkyvov ceny.

Zdroj. bitcoin

Príspevok Vplyv distribúcie bitcoinov Mt Gox na trh je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie