Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vráti sa vojvodkyňa Kate do verejného života? Nové správy nie sú optimistické

26.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B. Lenoir). Vojvodkyňa Kate momentálne podstupuje preventívnu chemoterapiu. Verných fanúšikov zaujíma, kedy sa milovaná princa Williama vráti k svojim povinnostiam. Jej plán na blízku budúcnosť bol zdieľaný. Vráti sa vojvodkyňa Kate do verejného života? Nové správy nie sú optimistické.Foto: shutterstock/B. Lenoir Briti zatajili dych, keď prišlo oficiálne oznámenie o […]
Menej ako 1 min. min.

26.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B. Lenoir).

Vojvodkyňa Kate momentálne podstupuje preventívnu chemoterapiu. Verných fanúšikov zaujíma, kedy sa milovaná princa Williama vráti k svojim povinnostiam. Jej plán na blízku budúcnosť bol zdieľaný.

Vráti sa vojvodkyňa Kate do verejného života? Nové správy nie sú optimistické.
Foto: shutterstock/B. Lenoir

Briti zatajili dych, keď prišlo oficiálne oznámenie o zdravotných problémoch kráľa Karola III. Panovník trpí rakovinou, ktorú mu odhalili bežné testy. Krátko nato Buckinghamský palác oznámil, že vojvodkyňa Kate podstúpila urgentnú operáciu brucha. Dlhšia neprítomnosť manželky princa Williama vzbudzovala čoraz väčšie podozrenie a v médiách sa množili konšpiračné teórie o skutočných dôvodoch jej neprítomnosti.

Nakoniec, „zatlačená do kúta“ nabrala hlas. Princezná z Walesu natočila video, v ktorom oznámila, že aj ona trpí rakovinou a musí absolvovať preventívnu chemoterapiu.

Kedy vojvodkyňa Kate dokončí liečbu a vráti sa k úradným povinnostiam? Táto správa nie je optimistická.

Vojvodkyňa Kate sa do verejného života tak skoro nevráti. Teraz má iné priority

Kensingtonský palác ubezpečil, že vojvodkyňa Kate sa vráti k svojim povinnostiam hneď, ako jej to zdravie dovolí. Všetci sú zvedaví, kedy sa tak stane. Bremeno zastupovania kráľovskej rodiny zatiaľ padlo na princa Williama. Vzhľadom na to, že aj jeho otec, kráľ Veľkej Británie, trpí rakovinou, bude mať princ z Walesu ťažké mesiace na to, aby sa vyrovnal nielen so stresovou situáciou v rodine, ale aj so spoločenským tlakom. Vyzerá to tak, že vojvodkyňa Kate sa tak skoro do práce nevráti.

Podľa Page Six nie sú v jej kalendári v najbližších mesiacoch naplánované žiadne verejné vystúpenia. V rozhovore pre bulvár sa priateľ Williamovej manželky vyjadril, že Kate sa chce sústrediť len na zotavenie a obmedzenie všetkého stresu na minimum.

Nie je dôvod očakávať, že by sa kalendár vojvodkyne zrazu zaplnil, pretože každá oficiálna akcia, ktorej sa člen kráľovskej rodiny zúčastní, je plánovaná v dostatočnom predstihu, takže teoreticky by mala byť schválená už teraz.

„Mnoho ľudí, ktorí sa podieľajú na plánovaní, potrebuje vedieť v dostatočnom predstihu, čo každý robí“

– – kráľovský zdroj vysvetlil pre Daily Beast.

„Bolo mi povedané, že diár Kate na tento rok je prázdny. Nič sa neplánuje. Po zvyšok roka sa nemusí vôbec objaviť na verejnosti.“

– cituje zdroj Page Six.

POZRITE TIEŽ AJ: Chce princ Harry využiť vojvodkyňu Kate? Takto zhodnotil jeho plán odborník

Vojvodkyňa Kate sa neukazuje na verejnosti, ale pracuje zozadu. Naďalej sa podieľa na významných projektoch

Vojvodkyňa Kate sa stále snaží zapájať do dôležitých projektov. Žena je stále aktívna na verejnosti. Pred časom sa na internete objavila správa monitorujúca aktivity týkajúce sa prorodinnej politiky vo Veľkej Británii. Vytvorila ju drahá princa Williama.

Kate plánuje rodinnú dovolenku v Anmer Hall v Norfolku. Podľa zahraničných zdrojov chce vojvodkyňa tráviť čas v pokoji so svojimi najbližšími, ďaleko od Londýna.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Používatelia internetu sú k novému portrétu vojvodkyne Kate Middleton nemilosrdní. „Je to vtip?“ (FOTO)

Veľká rana pre princa Harryho a Meghan Markle. Kráľ Karol a princ William chcú urobiť radikálny krok

The post Vráti sa vojvodkyňa Kate do verejného života? Nové správy nie sú optimistické appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie