Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vrátia sa Meghan Markle a princ Harry do Veľkej Británie? Sú tam veľké šance a… dve podmienky

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/lev radin youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“). Meghan Markle a princ Harry si postavili hniezdo v Kalifornii. Najmladší syn kráľa Karola III. by sa podľa kráľovského odborníka rád vrátil do svojej vlasti, no Markle mu kladie niekoľko podmienok, ktoré musí splniť, aby bol takýto scenár možný. Meghan […]
Menej ako 1 min. min.

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/lev radin youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“).

Meghan Markle a princ Harry si postavili hniezdo v Kalifornii. Najmladší syn kráľa Karola III. by sa podľa kráľovského odborníka rád vrátil do svojej vlasti, no Markle mu kladie niekoľko podmienok, ktoré musí splniť, aby bol takýto scenár možný.

Meghan Markle sa vráti do Spojeného kráľovstva za niekoľkých podmienok.
Foto: shutterstock/lev radin youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“

Princ Harry a Meghan Markle si v roku 2018 povedali svoje sviatostné „áno“. Dvojica žila dva roky v Spojenom kráľovstve, no v roku 2020 urobili rozhodnutie, ktoré všetkých šokovalo. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu rezignovali na svoje oficiálne povinnosti v kráľovskej rodine a čoskoro sa presťahovali do Spojených štátov, kde momentálne žijú. Následky tohto rozhodnutia boli pre nich mimoriadne bolestivé.

Dvojica musela čeliť sociálnej ostrakizácii, brutálnym útokom zo strany tlače, konfliktom s rodinou a zbaveniu doterajšej ochrany. O tom, prečo sa rozhodli pre taký radikálny krok, porozprávali v dokumente „Harry a Meghan“, ktorý vznikol v spolupráci s Netflixom. Kráľ Karol III tiež vysťahoval svojho najmladšieho syna zo svojho bývalého panstva Frogmore Cottage.

Existuje šanca, aby sa pár vrátil do Spojeného kráľovstva? Odborník zaoberajúci sa kráľovskými rodinnými záležitosťami hovorí, že šanca tu je.

Meghan Markle sa vráti do Spojeného kráľovstva za niekoľkých podmienok. Jednou z najdôležitejších je ochrana

Tom Quinn pozná britskú kráľovskú rodinu ako nikto iný. V najnovšom rozhovore pre „The Mirror“ uviedol, že Meghan Markle stanovila svojmu manželovi tvrdé podmienky, ktoré musí splniť pri návrate do Spojeného kráľovstva.

„Meghan povedala, že je pripravená vrátiť sa do Anglicka len vtedy, ak ona a Harry budú mať svoje vlastné miesto a bezpečnosť, ktorú obaja cítia, že je tak nevyhnutná. Meghan sa už nikdy nevráti do Spojeného kráľovstva a zostane u príbuzných svojho manžela. Ak sa páru podarí nájsť trvalé ubytovanie a vyriešiť problém problém ochrany, Meghan a Harry by sa určite radi vrátili do krajiny aj so svojimi deťmi. Bude však obrovskou výzvou vybudovať priateľské vzťahy medzi Archiem a Lilli a ich bratrancami (Williamovými deťmi – pozn. red.)“

– povedal odborník.

POZRITE TIEŽ AJ: Kráľ Karol chce vybudovať puto s Archiem a Lilibeth: „Už ho neuspokojuje, keď vidí svoje vnúčatá na videohovore“

Princ Harry bol nedávno v Londýne. Otec si naňho nenašiel čas

Odkedy sa Meghan Markle a princ Harry rozhodli odstúpiť od svojich kráľovských povinností, vzťah princa Harryho a jeho otca, kráľa Charlesa III., nie je prinajmenšom najlepší. Najmladší syn panovníka sa do svojej vlasti vracia len zriedka a má málo príležitostí napraviť pretrhnuté rodinné väzby. Nedávno prišiel do Londýna osláviť desiate výročie Invictus Games, ktorých je zakladateľom. Ako sa ukázalo, kráľ Karol III. si napriek príležitosti nenašiel čas na stretnutie so svojím synom.

„Princ zjavne chápe nemožnosť odložiť povinnosti svojho otca a dúfa, že sa s ním čoskoro stretne“

– uviedol hovorca princa Harryho.

Zdá sa, že ak sa bude vzťah princa Harryho s jeho rodinou naďalej napravovať takýmto tempom, potrvá ešte dlho, kým uvidíme princa Harryho, princa Williama a ich otca na spoločnej fotke.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ William o tom nahlas nehovorí. Je to s ním horšie, ako sa zdá? „Nebol na to pripravený“

Seriál s Meghan Markle je späť! Bude kráľovská rodina zúriť?

The post Vrátia sa Meghan Markle a princ Harry do Veľkej Británie? Sú tam veľké šance a… dve podmienky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie