Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vražda v Kunratickém lese? Místo spojené se zločiny i dávnou záhadou opět zaměstnává policii

Policisté ve středu na sociální síti X informovali, že v nočních hodinách přijali oznámení o nálezu mrtvého muže v Kunratickém lese v Praze 4. ČTĚTE TAKÉ: Dvouleté dítě v USA postřelilo nevlastního otce, ten bojuje o život. Klidná čtvrť je v šoku „Skutek je v současné době prověřován jako vražda a na místě jsme zadrželi šestatřicetiletého podezřelého. […]
Menej ako 1 min. min.

Policisté ve středu na sociální síti X informovali, že v nočních hodinách přijali oznámení o nálezu mrtvého muže v Kunratickém lese v Praze 4.

ČTĚTE TAKÉ: Dvouleté dítě v USA postřelilo nevlastního otce, ten bojuje o život. Klidná čtvrť je v šoku

„Skutek je v současné době prověřován jako vražda a na místě jsme zadrželi šestatřicetiletého podezřelého. Kriminalisté ve věci nyní provádí úkony trestního řízení,“ napsali policisté.

Kunratický les je spjatý se zločiny

Policisté v lese mezi pražskými sídlišti nepátrali zdaleka poprvé. Koncem ledna tam útočník napadl tři lidi. Do akce byli nasazeni psovodi, policisté na koních i vrtulník. Už v tu chvíli se spekulovalo, že to může být vrah, který o den dřív zabil muže v Kyjích. Po několikahodinovém pátrání se ho podařilo dopadnout. „V průběhu výslechu se zadržený muž přiznal k napadení v Kunratickém lese, napadení mladé ženy s kočárkem, ale také k vraždě u Kyjského rybníka,“ uvedla tehdy mluvčí policie Eva Kropáčová. V březnu poté policisty les zaměstnal při hledání agresora, který v něm napadl a znásilnil ženu.

Okolí lesa je navíc spjato se záhadným případem, který na vyřešení čeká už třináct let. V Kunratickém potoce tehdy pejskař objevil svázané ženské ruce. Trup lidé objevili později v lesoparku Na Krejcárku a poslední část těla mohli kriminalisté ohledat až po jejím nálezu o dva roky později. Identita ženy je dodnes zahalena tajemstvím, stejně jako pachatel, který měl její smrt na svědomí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Znásilňoval děti, rozhodl soud o vedoucím z Vysočiny. Z výčtu jeho sexuálních praktik mrazí

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie