Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vrecko v nohavičkách vôbec neslúži na skladovanie. Len málo ľudí vie o jeho dôležitej funkcii

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sapunova Svetlana). Spodná bielizeň je neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života, ale nie každý vie, prečo je v dámskych nohavičkách malé vrecko. Ako sa ukázalo, táto dodatočná vrstva látky plní dôležitú funkciu. Na čo slúži vnútorné vrecko v nohavičkách?Foto: shutterstock/Sapunova Svetlana Teórií na túto tému je veľa, ale mnohé ženy […]
Menej ako 1 min. min.

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sapunova Svetlana).

Spodná bielizeň je neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života, ale nie každý vie, prečo je v dámskych nohavičkách malé vrecko. Ako sa ukázalo, táto dodatočná vrstva látky plní dôležitú funkciu.

Na čo slúži vnútorné vrecko v nohavičkách?
Foto: shutterstock/Sapunova Svetlana

Teórií na túto tému je veľa, ale mnohé ženy netušia, na čo slúži záhadné vrecko v nohavičkách. Oplatí sa poznať jeho účel, pretože má dôležitú funkciu z hľadiska nášho zdravia. Zistite, ako nás chráni pred chorobami a infekciami.

Na čo sa používa vrecko na nohavičky? Málokto vie, na čo slúži. Má dôležitú funkciu

Existuje mnoho mýtov o dodatočnej vrstve materiálu v spodnej bielizni. Niektorí veria, že sa používa na uskladnenie tampónov, iní zasa, že si do nej môžete uložiť napríklad peniaze. Pravda je však úplne iná. Táto časť spodnej bielizne bola navrhnutá s ohľadom na naše zdravie.

Vrecko sa v skutočnosti nazýva „klín“ a chráni nás pred infekciami reprodukčného systému. Je vyrobený z priedušného materiálu, zvyčajne z bavlny. Jeho účelom je chrániť pred hromadením vlhkosti, aby pošva zostala suchá. Vlhkosť podporuje rast kvasiniek, takže dodatočná ochrana kúskom látky má zabrániť intímnym infekciám.

Ako predchádzate intímnym infekciám? Tu je niekoľko tipov, ako sa im vyhnúť

Ak sa infekcie často opakujú, oplatí sa proti nim prijať ďalšie preventívne opatrenia. Dôležitým aspektom je používanie kozmetiky na intímnu hygienu, ktorá udržiava vaginálne pH na správnej úrovni. Dôležité je nosiť priedušné a vzdušné oblečenie a vyhýbať sa oblečeniu z umelých materiálov. Na udržanie bakteriálnej rovnováhy je tiež dobré užívať probiotiká, ale pred ich užívaním by ste sa mali poradiť so svojím lekárom.

Ak sa infekcie často opakujú, používajte kozmetiku na intímnu hygienu.
Foto: súkromný archív

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vyberáte si takéto nohavičky? Psychologička prezrádza, čo to o žene vypovedá. Možno budete prekvapení

Domáce lieky na intímne infekcie. Po akých prostriedkoch sa oplatí siahnuť, aby ste zmiernili pálenie pošvy?

The post Vrecko v nohavičkách vôbec neslúži na skladovanie. Len málo ľudí vie o jeho dôležitej funkcii appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie