Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Všetci čakali na túto správu. Hovorca vojvodkyne Kate naznačil, kedy sa vráti do práce

21.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Simev). Vojvodkyňa Kate sa doteraz na verejnosti neukázala a lieči sa. Ako ale priznal jej hovorca, v tejto chvíli nezaháľa. Ukáže sa, že napriek svojej chorobe je zapletená do záležitostí Kráľovskej nadácie. Kedy sa teda vráti do práce? Kedy sa vojvodkyňa Kate ukáže na verejnosti?Foto: shutterstock/Simev Vojvodkyňa Kate koncom […]
Menej ako 1 min. min.

21.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Simev).

Vojvodkyňa Kate sa doteraz na verejnosti neukázala a lieči sa. Ako ale priznal jej hovorca, v tejto chvíli nezaháľa. Ukáže sa, že napriek svojej chorobe je zapletená do záležitostí Kráľovskej nadácie. Kedy sa teda vráti do práce?

Kedy sa vojvodkyňa Kate ukáže na verejnosti?
Foto: shutterstock/Simev

Vojvodkyňa Kate koncom marca prezradila, že má rakovinu. Následne zverejnila nahrávku, v ktorej hovorí o svojej chorobe. Bolo to prvýkrát od decembra, čo sa objavila na verejnosti. Do médií sa z času na čas dostanú neoficiálne informácie o jej stave. Posledné sú spred pár dní.

Podľa informátora bulvárneho plátku „Marca“ vojvodkyňa „trpí vypadávaním vlasov a chudnutím“. Teraz hovorca Kensingtonského paláca prezradil, že napriek chorobe sa podieľa na dôležitom projekte.

Kedy sa vojvodkyňa Kate ukáže na verejnosti? Hovorca naznačuje

Vojvodkyňa Kate v januári podstúpila operáciu brucha, po ktorej sa zotavila. Už vtedy médiá informovali, že nemieni len oddychovať a má aktuálne informácie o rôznych záležitostiach súvisiacich s jej funkciami. Neskôr sa ukázalo, že jej zdravotný stav je oveľa vážnejší.

Zatiaľ však neprezradili, s akým druhom rakoviny Kate Middleton bojuje. Je známe, že podstúpila chemoterapiu a ako princ William ubezpečil, „majú sa dobre“. Môže tomu nasvedčovať aj fakt, že jeho manželka pracuje s jeho tímom na projekte zameranom na firmy, ktoré majú zaviesť pracovné postupy, ktoré sú ústretovejšie k rodine. Okrem toho bola Kate označená za „hnaciu silu“.

„Rané detstvo je pre vojvodkyňu obrovskou prioritou, a preto bola informovaná o vývoji práce pracovnej skupiny a prečítala si správu. (…) Od vytvorenia pracovnej skupiny dostáva aktualizácie, prečítali si správu a boli o nej informovaní.“

– priznal sa hovorca Kensingtonského paláca.

Zároveň dodal, že kolegovia jej priebežne podávali správy o postupe prác a bola informovaná o následných aktivitách. Znamená to teda, že už čoskoro uvidíme vojvodkyňu Kate na verejnosti? Bohužiaľ, toto nie je oficiálny návrat princeznej z Walesu k povinnostiam.

„Dali sme jasne najavo, že teraz potrebuje priestor a súkromie, aby nabrala sily. Do práce sa vráti, keď dostane od lekárov zelenú“

– prezradil zástupca páru.

Vojvodkyňa Kate a princ William.
Foto: shutterstock/Wirestock Creators

POZRITE TIEŽ AJ: Kráľ Karol III chce od princa Harryho a Meghan Markle len jednu vec. Dal to jasne najavoKráľ Karol III chce od princa Harryho a Meghan Markle len jednu vec. Dal to jasne najavo

BBC zverejnila čiernobielu fotografiu vojvodkyne Kate. Používatelia internetu spustili búrku

Priaznivci britskej kráľovskej rodiny čakajú na ďalšie informácie o vojvodkyni Kate. Každá zmienka o nej vzbudzuje emócie. Nedávno však nastala situácia, ktorá vyvolala paniku. Na oficiálnom profile BBC sa objavila čiernobiela fotografia manželky princa Williama.

„Som jediná, ktorá sa zľakla, keď som to videla?“

– napísali užívatelia internetu.

Chýba Vám vojvodkyňa Kate?

Zatiaľ však neprezradilo, s akým druhom rakoviny vojvodkyňa Kate bojuje.
Foto: shutterstock/B. Lenoir

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nové správy o zdravotnom stave vojvodkyne Kate. Nepríjemnosti choroby

Princ Harry a Meghan Markle ODMIETLI pozvanie na svadbu krstného otca Archieho. „Chcú sa vyhnúť napätiu“

The post Všetci čakali na túto správu. Hovorca vojvodkyne Kate naznačil, kedy sa vráti do práce appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie