Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Všetko o pôrode a materstve len počas troch sedení v Kežmarku

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, ponúka pre budúce rodičky kurz predpôrodnej prípravy, ktorý sa bude konať v troch sedeniach. Tento kurz je určený pre ženy, ktoré sa chystajú na pôrod a chcú získať dôležité informácie o tomto období svojho života. Počas troch stretnutí sa budú môcť dozvedieť všetko podstatné o pôrode, […]
Menej ako 1 min. min.

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, ponúka pre budúce rodičky kurz predpôrodnej prípravy, ktorý sa bude konať v troch sedeniach.

Tento kurz je určený pre ženy, ktoré sa chystajú na pôrod a chcú získať dôležité informácie o tomto období svojho života. Počas troch stretnutí sa budú môcť dozvedieť všetko podstatné o pôrode, šestonedelí a starostlivosti o novorodenca, informuje Mesto Kežmarok.

Kurz predpôrodnej prípravy sa uskutoční v Cente integrovanej zdravotnej starostlivosti v Kežmarku, konkrétne na prvom poschodí. Harmonogram kurzu je nasledovný: prvá časť bude venovaná predpôrodnemu obdobiu, druhé stretnutie sa bude zaoberať pôrodom a šestonedelím, a posledná časť sa zameria na tému dojčenia a starostlivosti o novorodenca. Kurz bude vedený pôrodnou asistentkou a laktačnou poradkyňou Mgr. Antóniou Gelatovou.

Prihlásiť sa na kurz je možné v 34. týždni tehotenstva. Kontaktovať je možné pôrodnú asistentku Bc. Zuzanu Lihoňovú telefonicky alebo e-mailom. Termín a ďalšie detaily kurzu budú upresnené po dohode s pôrodnou asistentkou.

Poplatok za jedno sedenie kurzu je 10 eur. Predpôrodné kurzy v Nemocnici Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku sú veľmi obľúbené a ženy, ktoré ich absolvovali, oceňujú skvelý prístup odborníkov a užitočné informácie, ktoré získali.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie