Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Všetky dôležité informácie z Trenčína priamo vo vašom mobile

Majte vždy aktuálny prehľad o dianí v meste vďaka novej mestskej aplikácii MUNIPOLIS. Nech ste kdekoľvek, dostanete všetky dôležité informácie v dostatočnom predstihu. Prihláste sa aj vy k odberu informácií a využite možnosť nastaviť si ich podľa vašich preferencií. Informácie podľa vašich záujmov vám budeme posielať e-mailom, prostredníctvom SMS alebo ako správu do aplikácie. Služba je pre všetkých úplne zadarmo! […]
Menej ako 1 min. min.

Majte vždy aktuálny prehľad o dianí v meste vďaka novej mestskej aplikácii MUNIPOLIS. Nech ste kdekoľvek, dostanete všetky dôležité informácie v dostatočnom predstihu. Prihláste sa aj vy k odberu informácií a využite možnosť nastaviť si ich podľa vašich preferencií.

Informácie podľa vašich záujmov vám budeme posielať e-mailom, prostredníctvom SMS alebo ako správu do aplikácie. Služba je pre všetkých úplne zadarmo!

Čo vám prihlásenie do MUNIPOLIS prináša?

Upozornenie na krízové udalosti
Novinky a dôležité upozornenia z úradu
Pozvánky na kultúrne a športové podujatia
Možnosť vyjadriť svoj názor v online anketách

Vyberte si sami, aké informácie vás zaujímajú.

V registračnom procese si sami môžete nastaviť, aké typy informácií vás zaujímajú (napr. kultúra, doprava, majitelia zvierat). Odporúčame vyplniť vaše telefónne číslo a ulicu, aby sme vás mohli rýchlo varovať v prípade nečakaných udalostí (napr. havárie vody, prívalové dažde atď.)

Ako sa do MUNIPOLIS prihlásiť?

Registrujte sa na https://trencin.munipolis.sk/registracia alebo priamo na mestskom úrade, kde vás s registráciou radi pomôžu.

Stiahnite si aplikáciu MUNIPOLIS pre Android alebo iOS a pridajte si do odberov mesto Trenčín. Aktuality a dôležité novinky môžete sledovať aj na webe  https://trencin.munipolis.sk/.

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie