Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Všetky záclony uvediem späť do snehobieleho stavu len za dve hodinky. TOTO je môj perfektný trik!

Každá žena vie, že nič nevytvorí domácu atmosféru tak, ako záclony a závesy na oknách. Na druhej strane, nič nedokáže pokaziť dojem tak, ako keď  sú špinavé, zažltnuté a zaprášené. Chránia nielen pred zvedavými pohľadmi susedov či okoloidúcich, v letných horúčavách pred nadmerným slnečným žiarením, ale predovšetkým sú dôležitým prvkom výzdoby a zútulňujú interiér. Je […]
2 min.

Každá žena vie, že nič nevytvorí domácu atmosféru tak, ako záclony a závesy na oknách. Na druhej strane, nič nedokáže pokaziť dojem tak, ako keď  sú špinavé, zažltnuté a zaprášené.

Chránia nielen pred zvedavými pohľadmi susedov či okoloidúcich, v letných horúčavách pred nadmerným slnečným žiarením, ale predovšetkým sú dôležitým prvkom výzdoby a zútulňujú interiér.

Je preto dôležité udržiavať ich v čistote, najmä preto, že existuje skvelý a rýchly spôsob, ako si záclony vybieliť.

Väčšina žien v domácnosti sa domnieva, že záclony by sa mali prať raz za dva mesiace. Ale robím to častejšie. Mám rada, keď záclony a závesy žiaria čistotou a vydávajú príjemnú sviežu vôňu.

Spôsob prania záclon, ktorý používam, je veľmi jednoduchý.

Pripravte si misu alebo lavór s objemom vhodným na pranie záclon a nalejte do neho teplú vodu, pridajte 120 gramov soli, tá látku odľahčí a zmäkčí vodu.

Záclony by mali byť namočené v soľnom roztoku na päť až sedem minút. Celá látka by mala byť úplne ponorená pod vodou. Potom opláchnite.

Ale to nie je všetko. Do teplej vody v miske pridajte 40 mililitrov octu a závesy nechajte v tomto roztoku 10 minút. Nakoniec tiež opláchnite v čistej vode.

Vysušte záclony. Keď už z nich nekvapká voda, ale sú ešte mokré, zavesím ich do okna. Vďaka tomu sa vyrovnajú a nemusím ich žehliť.

Sľubujem vám, že s účinkom budete maximálne spokojní a ušetríte čas.

Zdroj: youtube.com/@Marina-Zhukova

The post Všetky záclony uvediem späť do snehobieleho stavu len za dve hodinky. TOTO je môj perfektný trik! appeared first on Šikovník.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK