Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Všetky znamenia zverokruhu majú zodpovedajúci kvet. Pozrite sa, ktorý z nich je priradený k vášmu dátumu narodenia

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mikkel H. Petersen). Kvety zverokruhu sú kvety vybrané tak, aby reprezentovali konkrétne znamenie zverokruhu. Vystihujú všetky dobré aj zlé stránky osobnosti. Zistite, ktorý kvet je priradený k vášmu dátumu narodenia. Všetky znamenia zverokruhu majú zodpovedajúci kvet. Ktorý z nich je priradený k vášmu dátumu narodenia?Foto: shutterstock/Mikkel H. Petersen Od […]
Menej ako 1 min. min.

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mikkel H. Petersen).

Kvety zverokruhu sú kvety vybrané tak, aby reprezentovali konkrétne znamenie zverokruhu. Vystihujú všetky dobré aj zlé stránky osobnosti. Zistite, ktorý kvet je priradený k vášmu dátumu narodenia.

Všetky znamenia zverokruhu majú zodpovedajúci kvet. Ktorý z nich je priradený k vášmu dátumu narodenia?
Foto: shutterstock/Mikkel H. Petersen

Od klasických ruží a veselých slnečníc až po levanduľu a úžasné karafiáty. Keďže každé znamenie zverokruhu má svoje jedinečné vlastnosti a zvláštnosti, je dobré uistiť sa, že kvetina, ktorá zodpovedá vášmu znameniu zverokruhu, je rovnako jedinečná. Zistite, ktoré kvety zodpovedajú vášmu dátumu narodenia. Nezabudnite brať toto porovnanie s rezervou a prižmúrením oka.

Zemolez je ideálnou kvetinou pre Barana. 

Ohnivý Baran je sebavedomý a vášnivý. Zimolez je jedným z prvých kvetov, ktoré na jar rozkvitnú, takže je ideálny pre znamenie, ktoré rado ako prvé nadväzuje kontakty a rúca bariéry.

Vlčí mak odráža rastlinu pre Býka. 

Býk je tvrdohlavý, súcitný a odolný. Vlčí mak má nápadne podobný charakter. Táto kvetina je odolná a rastie v tých najťažších podmienkach. Je tiež symbolom spomienky.

Levanduľa a konvalinka je z kvetinového sveta zverokruhu Blížencov. 

Energickí Blíženci sú známi svojou chameleónskou povahou. Podobne aj rastliny levandule a konvalinky majú výraznú vôňu, ale sú nekonečne všestranné a používajú sa na všetko.

Biela ruža je kvetom ľudí v znamení Raka.

Emocionálni a nápadití, takí sú Raci. Majú čisté srdce a radšej sa držia toho, čo poznajú. Biela ruža, často považovaná za symbol čistoty a nevinnosti, odráža citlivú a jemnú povahu Raka.

Kvety zverokruhu sú kvety vybrané tak, aby reprezentovali konkrétne znamenie zverokruhu.
Foto: shutterstock.com/Skrypnykov Dmytro

Slnečnica je kvetom pre Leva. 

Levy sú známe tým, že sú šťastné, spoločenské a divoko energické. Je preto logické, že ich obľúbeným kvetom je slnečnica. Tieto výrazné kvety sa najradšej pozerajú smerom k slnku.

Ako kvetina pre Pannu dobre poslúži astra a chryzantéma.

Panny sú známe svojou organizovanou povahou a na prvý pohľad často pôsobia placho. Pokornú a skromnú Pannu reprezentuje zložitá krása chryzantém a jemný pôvab astier. Tieto kvety symbolizujú zmysel pre detail, pracovitosť a harmóniu, čo odráža lásku Panny k poriadku a rovnováhe.

Ruža je rovnako romantická ako zverokruh Váhy. 

Váhy, ktoré vášnivo dbajú na spravodlivosť a hranicu medzi dobrom a zlom, sú veľmi angažovaným znamením. Reprezentuje ich červená ruža, nadčasový symbol mieru a lásky.

Pelargónia bude dobre fungovať ako rastlina pre Škorpióna. 

Škorpióni vždy ukazujú svoju druhú stránku. Práve keď si myslíte, že ich poznáte, objavia niečo nové. Rovnako ako mnohé kvety pelargónie, aj Škorpióni uprednostňujú malé spoločenské kruhy.

Klinček je obľúbenou kvetinou osôb v znamení Strelca. 

Silné, ale krásne klinčeky nesú rozpory s hrdosťou, rovnako ako Strelci. Ohniví vo svojich citoch sa spoliehajú na vlastné inštinkty a nemajú radi, keď im niekto hovorí, čo majú robiť.

Maceška a brečtan potešia Kozorožca. 

Disciplinovaná a ctižiadostivá povaha Kozorožca sa dokonale odráža v skromnej kráse macešiek a prítomnosti brečtanu. Tieto kvety symbolizujú oddanosť, odolnosť a neochvejné sústredenie, čo odráža odhodlanie Kozorožcov dosiahnuť svoje ciele.

Orchidea dokonale odráža Vodnára. 

Vodnár je jedno z najenergickejších a najcharizmatickejších znamení. Kvety orchideí sú silné, ale zároveň jemné a obdivované pre svoj exotický tvar.

Lekná sú ideálne pre Ryby. 

Ryby sú známe svojou kreativitou. Môžu byť tiež dosť zasnené a citlivé. Rovnako ako lekná uprednostňujú pokojné vodné plochy, ako sú jazerá a plytké rybníky, kde môžu zakoreniť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Veľkonočný denný horoskop – 1. apríl. Čo vás čaká v pondelok?

Váš deň narodenia prezradí, ktorý strom je vaším strážcom

The post Všetky znamenia zverokruhu majú zodpovedajúci kvet. Pozrite sa, ktorý z nich je priradený k vášmu dátumu narodenia appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie