Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vstup do parkov a na cintoríny je zakázaný

Mesto Nitra v reakcii na včerajšiu živelnú pohromu vydáva s okamžitou platnosťou zákaz vstupu do všetkých parkov a na všetky cintoríny v meste.  Pre cintoríny platí v nevyhnutných prípadoch výnimka, vzťahuje sa prakticky iba na pohreby, aj tu však apelujeme na zvýšenú pozornosť. Zároveň vyzývame obyvateľov, aby boli mimoriane obozretní pri prechádzaní verejnými priestranstvami, hlavne v okolí […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Nitra v reakcii na včerajšiu živelnú pohromu vydáva s okamžitou platnosťou zákaz vstupu do všetkých parkov a na všetky cintoríny v meste. 

Pre cintoríny platí v nevyhnutných prípadoch výnimka, vzťahuje sa prakticky iba na pohreby, aj tu však apelujeme na zvýšenú pozornosť.

Zároveň vyzývame obyvateľov, aby boli mimoriane obozretní pri prechádzaní verejnými priestranstvami, hlavne v okolí urastených či starých stromov. Po včerajších extrémnych lejakoch nie je vylúčené, že konáre alebo aj celé stromy sú tak nasiaknuté vodou, že nápor nevydržia.

Mesto má v teréne všetkých kompetentných pracovníkov, zapojili sme aj externú pomoc. Monitorujeme stav zelene, ďalšie informácie budeme prinášať postupne.

Tomáš Holúbek, hovorca Nitry
foto: Lenka Mareková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie