Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VÚB banka hľadá posily po celom Slovensku. Ponúka balík benefitov a lákavý plat

VÚB banka otvára dvere novým talentom a ponúka desiatky pracovných miest po celom Slovensku. S rastúcim dopytom po finančných službách a neustálym rozvojom svojich pobočiek hľadá motivovaných ľudí, ktorí sa chcú stať súčasťou jednej z najväčších bánk v krajine. Pracovať môžete na centrále, v niektorej z pobočiek naprieč Slovenskom,v call centre či v IT podpore. […]
Menej ako 1 min. min.

VÚB banka otvára dvere novým talentom a ponúka desiatky pracovných miest po celom Slovensku. S rastúcim dopytom po finančných službách a neustálym rozvojom svojich pobočiek hľadá motivovaných ľudí, ktorí sa chcú stať súčasťou jednej z najväčších bánk v krajine.

Pracovať môžete na centrále, v niektorej z pobočiek naprieč Slovenskom,v call centre či v IT podpore.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým
rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov
retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s
finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť,
či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť
podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Či už máte skúsenosti v bankovníctve alebo len začínate svoju kariéru, VÚB ponúka príležitosť rásť a rozvíjať sa v dynamickom a stabilnom prostredí. Pozrite sa spolu s nami na TOP ponuky v inzercii.

VÚB obsadzuje 100 pracovných miest

A hoci každá z nich niečim vyniká, do nášho článku všetky nevmestíme. Ale nezúfajte, vybrali sme pre vás zoznam tých, ktoré lákajú nielen balíkom benefitov, ale aj vysokou mzdou.

VÚB banka aktuálne hľadá skúseného Procesného špecialistu alebo špecialistku na pozíciu Senior v Poprade a v Bratislave. Táto príležitosť je určená pre tých, ktorí majú skúsenosti v oblasti riadenia kreditného rizika a túžia sa stať súčasťou dynamického tímu na Oddelení politiky úverového rizika a rating desk. Pozícia umožňuje aj flexibilitu s prácou z domu.

Náplň práce

Tí, ktorí majú chuť rásť v tejto oblasti, sa môžu tešiť na komplexné úlohy spojené s riadením úverových procesov pre retailové úvery. Ako procesný špecialista budete mať na starosti mapovanie jednotlivých častí procesu, prípravu návrhov na optimalizáciu politiky a metodiky riadenia úverového rizika, ale aj ich zosúlaďovanie s internými a externými reguláciami.

Okrem toho, budete implementovať schválené zmeny do interných IT riešení banky a udržiavať dokumentáciu a procesy aktuálne.

Táto pozícia si vyžaduje nielen silné analytické schopnosti, ale aj precíznosť a schopnosť pracovať pod tlakom s dôrazom na termíny.

VÚB banka ponúka atraktívne platové podmienky, začínajúce od 2 100 EUR mesačne, pričom finálna výška závisí od vašej kvalifikácie a skúseností. Ak máte aspoň 3-ročné skúsenosti v oblasti riadenia kreditného rizika, výborné analytické schopnosti a znalosť príslušných zákonov a nariadení, táto ponuka je priam šitá na mieru pre vás.

Zarábajte 2 500 EUR mesačne

The post VÚB banka hľadá posily po celom Slovensku. Ponúka balík benefitov a lákavý plat appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie