Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vyberte si kvety v novom vzhľade. Žiadne sedmokrásky ani ruže. Corsage nails okamžite ponúkajú celú kyticu

15.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio). Krásne počasie za oknom vás núti zaviesť jarné akcenty aj do vašej manikúry? Neexistuje lepší spôsob, ako to urobiť, ako s corsage nails. V apríli si táto výrazná ozdoba získa srdcia žien a zostane s nami až do dovoleniek. Ako to vyzerá podrobnejšie? V apríli si táto […]
Menej ako 1 min. min.

15.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio).

Krásne počasie za oknom vás núti zaviesť jarné akcenty aj do vašej manikúry? Neexistuje lepší spôsob, ako to urobiť, ako s corsage nails. V apríli si táto výrazná ozdoba získa srdcia žien a zostane s nami až do dovoleniek. Ako to vyzerá podrobnejšie?

V apríli si táto výrazná ozdoba získa srdcia žien a zostane s nami až do dovoleniek.
Foto: pexels/cottonbro studio

Oficiálne je tu jar, takže je najvyšší čas odložiť tmavé laky na nechty do zásuvky a nahradiť ich jasnými, intenzívnymi farbami. Túto sezónu sú pastelové farby nevyhnutnosťou. To však nie je všetko. Na popularite získava originálne zdobenie, ktoré sa označuje ako corsage. Toto slovo vo francúzštine znamená kytica kvetov. Hovorím o malej, ale očarujúcej kytici na špeciálne príležitosti.

Chcete módne nechty? Na jar 2024 je čas na corsage nails

Corsage nails sú malé kvetinové ozdobné prvky umiestnené na nechtoch. Pomocou rôznych lakov a trblietavých doplnkov vytvoríte na platničke niečo ako malé kytice. Môžu byť minimalistické alebo pokrývať väčšinu nechtu. Všetko závisí od vašej vízie. Najdôležitejším pravidlom je, že kvety by mali dokonale ladiť s podkladovým lakom.

Najuniverzálnejšie by boli okvetné lístky v bielej farbe s kamienkom nalepeným v strede. Biely akcent sa hodí k väčšine pastelových odtieňov, ako je ružová, modrá alebo fialová. Trblietavý ornament v strede je skvelou voľbou pre milovníkov trblietok. Tento typ dekorácie je elegantný a decentný zároveň.

Hľadáte inšpiráciu pre svoje svadobné nechty? Vyberte si manikúru v štýle corsage

Corsage nails sú ideálne na väčšie príležitosti, ako sú svadby, krstiny a sväté prijímanie. Tie si vyžadujú precíznosť, preto je najlepšie požiadať o takýto štýl svoju manikérku. Ak sa chcete pokúsiť o takéto zdobenie sami, musíte mať na pamäti, že kvety by mali byť úmerné veľkosti platničky a nemali by vám prekážať pri každodennom používaní.

3D kvety sú krásnou dekoráciou a ich výroba je ako navliekanie vrstvy šperku za vrstvou. Začnete jednoduchým jednofarebným lakom, potom namaľujete kvety a nakoniec nalepíte svietiace ornamenty. Na výrobu okvetných lístkov môžete namiesto laku použiť aj fóliu. Najčastejšie sa vyskytujú v zlatej alebo striebornej farbe. Verzia s prenosovou fóliou je však určená pre odvážne dámy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Stylisti dostávajú nekonečné žiadosti o takéto nechty. Ženské, módne, na jar a v lete 2024 ich nič neprekoná

Máte už dosť odrastov na nechtoch? Urobte si half moon nails. Návštevy salónu vám na niekoľko týždňov odpadnú

The post Vyberte si kvety v novom vzhľade. Žiadne sedmokrásky ani ruže. Corsage nails okamžite ponúkajú celú kyticu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie