Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vyberte si len túto zeleninu, pretože z nej pripravíte tú najchutnejšiu polievku. Je ideálna na leto

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/norikko). Polievka je jedlo, ktoré si určite nespájame s letom. Horúčavy spôsobujú, že máme chuť len na niečo chladné. Tento recept vás však presvedčí. Táto polievka je dokonalým pokrmom na leto, pretože kombinácia chutí je naozaj úžasná. Táto polievka je dokonalá a po prvej lyžičke ju budete chcieť jesť […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/norikko).

Polievka je jedlo, ktoré si určite nespájame s letom. Horúčavy spôsobujú, že máme chuť len na niečo chladné. Tento recept vás však presvedčí. Táto polievka je dokonalým pokrmom na leto, pretože kombinácia chutí je naozaj úžasná.

Táto polievka je dokonalá a po prvej lyžičke ju budete chcieť jesť donekonečna.
Foto: shutterstock/Liliya Kandrashevich

Ak premýšľate, čo pripraviť na ďalšiu večeru, vaše hľadanie sa práve skončilo. Táto polievka je dokonalá a po prvej lyžičke ju budete chcieť jesť donekonečna. Je to kombinácia tej najchutnejšej zeleniny, ktorá je práve v tomto období čerstvá a lahodná.

Na prípravu bielej zeleninovej polievky stačí veľmi málo. Budete potrebovať len pár ingrediencií a to cibuľu, bielu časť póru, zeler, zemiaky, karfiol a cesnak. Celé sa to doplní smotanovým syrom. Môžete ju tiež rozmixovať do krémovej konzistencie, pretože takto pripravená chutí úžastne. Podávajte ju s krutónmi alebo pufovanými guľkami. Môžete ju ozdobiť čerstvým tymiánom alebo bylinkami, týmto bude efekt ešte zaujímavejší.

Biela krémová zeleninová polievka recept

Zloženie:

2 veľké biele cibule

2 póry, len biela časť

zeler

4 zemiaky

hlava karfiolu

strúčik cesnaku

1 liter zeleninového vývaru

200 ml smotanového syra

2 lyžice masla

soľ a korenie podľa chuti

čerstvý tymián alebo bylinky na ozdobu

Môžete ju tiež rozmixovať do krémovej konzistencie, pretože takto pripravená chutí úžastne.
Foto: shutterstock/Gorloff-KV

Spôsob prípravy:

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kocky. Pór nakrájajte na tenké plátky, potom zeler a zemiaky na kocky. Karfiol rozdeľte na ružičky.

Vo veľkom hrnci rozpustite maslo. Cibuľu a pór na ňom potom opečte dozlatista. Pridajte zeler, zemiaky a cesnak. Za občasného miešania smažte niekoľko minút.

Pridajte karfiol a zalejte zeleninovým vývarom. Priveďte do varu. Potom varte na miernom ohni približne 25-30 minút, kým zelenina nezmäkne

Po tomto čase polievku rozmixujte na hladký krém. Pridajte potom smotanu. Premiešajte a podľa chuti dochuťte soľou a korením. Podávajte horúcu, ozdobenú čerstvým tymianom alebo napríklad bylinkami.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Toto je najlepší recept na vajcia. Nie na mäkko a nie v majonéze – obaľte ich a usmažte, vaše chuťové poháriky sa zbláznia

Raňajky na chudnutie? Jedzte takto ráno a vaše brucho bude ploché ako doska

The post Vyberte si len túto zeleninu, pretože z nej pripravíte tú najchutnejšiu polievku. Je ideálna na leto appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie