Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vychutnajte si nebeský pokoj v korunách stromov: Vybrali sme pre vás top ponuky na Slovensku

Hľadáte jedinečný zážitok z ubytovania, ktorý prekročí hranice tradičného nocľahu v hoteli alebo chate? Na Slovensku si môžete vyskúšať niečo naozaj nevšedné – prespať priamo v korunách stromov. Ubytovanie v stromových domoch ponúka nielen neopakovateľný pohľad na prírodu z vtáčej perspektívy, ale aj pokoj a únik od každodenného zhonu. Tieto netradičné útočiská sa nachádzajú v […]
Menej ako 1 min. min.

Hľadáte jedinečný zážitok z ubytovania, ktorý prekročí hranice tradičného nocľahu v hoteli alebo chate? Na Slovensku si môžete vyskúšať niečo naozaj nevšedné – prespať priamo v korunách stromov.

Ubytovanie v stromových domoch ponúka nielen neopakovateľný pohľad na prírodu z vtáčej perspektívy, ale aj pokoj a únik od každodenného zhonu. Tieto netradičné útočiská sa nachádzajú v rôznych kútoch Slovenska.

Či už hľadáte romantický únik pre dvoch, dobrodružstvo pre celú rodinu alebo len tiché miesto pre svoje myšlienky, domy v korunách stromov vám to všetko vedia poskytnúť. Poďme sa spoločne pozrieť na zopár najzaujímavejších z nich.

Chata v korunách stromov. Zdroj: Reprofoto: FB/treehouse.sk

Tree Top Village

Ubytovanie v dedinke Tree Top Village ponúka jedinečný pobyt v lesnom parku areálu Kemping Malá Bara.

Táto dedinka sa skladá z piatich očarujúcich domčekov s názvami podľa tradičných a nových odrôd hrozna: Furmint, Lipovina, Kabar, Zéta a Žltý Muškát. Každý domček stojí štyri metre nad zemou v korunách stromov, kde spája prírodu s moderným luxusom.

Interiérové prvky:

Každý domček zaberá plochu 24 m² a poskytuje ubytovanie pre štyri osoby s dvojlôžkom a rozkladacím gaučom. Vybavenie zahŕňa kompaktnú kuchynku s mikrovlnnou rúrou, chladničkou a kanvicou, televízor a Wi-Fi pripojenie.

Súkromná kúpeľňa s toaletou a sprchou, vybavená toaletnými potrebami, zabezpečuje návštevníkom pohodlný pobyt. V domčekoch je klimatizácia a vykurovanie, takže sú pohodlné po celý rok. Každý domček má tiež súkromnú terasu, kde si môžete vychutnať výhľad na bujný región Tokaj.

Areál má aj vlastnú mini-farmu s rôznymi zvieratami, detské ihrisko a bufet s občerstvením a nápojmi.

Koľko taký pobyt stojí? Cena za domček sa mení podľa dĺžky pobytu, začína od 119 € za jednu noc. Pri pobyte na dve noci klesá cena na 99 € za noc a pri dlhšom pobyte je to 89 € za noc.

Dedinka je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto uprostred prírody a nechcú sa vzdať moderného pohodlia. Vychutnať si tu môžete aj relax v jacuzzi a saune.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Domček v korunách stromov pri národnom parku

Chatka Pod lesom ponúka jedinečný zážitok ubytovania v srdci prírody s nádherným výhľadom na lesy Národného parku Muránska planina. Ubytovanie je určené pre 4 osoby (2 dospelé osoby a 2 deti).

K dispozícii je terasa, kde si môžete vychutnávať slnečné dni a krásne okolie. Vybavenie zahŕňa suché WC, uteráky, čistiace prostriedky, a kuchynské vybavenie ako hrnce, varešky, poháriky, nožíky a pod. Kúri sa tu plynovým krbom a máte zabezpečených 40 litrov pitnej vody.

Cena a dostupnosť

Cena za noc sa líši v závislosti od sezóny a typu pobytu. Pohybuje sa od 129 € do 159 € za celý objekt na noc. Objekt je dostupný celoročne, pričom nástup na pobyt je možný od 14:00 a odchod do 11:00. Parkovanie sa nachádza vo vzdialenosti viac ako 100 metrov od chatky.

Chatka nie je pripojená na elektrickú sieť, nemá prívod vody a neponúka ani televízor, čiže sa tu dokážete naozaj „odpojiť“ od okolitého sveta.

Domáce zviera môžete priniesť so sebou bez obmedzenia a zadarmo, po dohode s majiteľom. Fajčenie vo vnútri objektu nie je povolené.

Treehouse domčeky v dvoch rôznych lokalitách

The post Vychutnajte si nebeský pokoj v korunách stromov: Vybrali sme pre vás top ponuky na Slovensku appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie