Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vyhlásenie strany SMER-SSD k výsledkom eurovolieb: Za mier! Za Roberta Fica! Za Slovensko!

www.slovanskenoviny.sk/rss Všetko je už rozhodnuté! V nedeľu vo večerných hodinách, ešte pred oficiálnym vyhlásením výsledkov eurovolieb na Slovensku vydala strana SMER-SSD vyhlásenie. „SMER – SSD rešpektuje výsledky volieb do Európskeho parlamentu. Gratuluje víťazovi volieb Progresívnemu Slovensku a novozvoleným poslancom,“ sú prvé slová stanoviska. „Zo Slovenska sme do Bruselu vyslali jasný signál, keď väčšinu získali poslanci […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Všetko je už rozhodnuté! V nedeľu vo večerných hodinách, ešte pred oficiálnym vyhlásením výsledkov eurovolieb na Slovensku vydala strana SMER-SSD vyhlásenie.

„SMER – SSD rešpektuje výsledky volieb do Európskeho parlamentu. Gratuluje víťazovi volieb Progresívnemu Slovensku a novozvoleným poslancom,“ sú prvé slová stanoviska.

„Zo Slovenska sme do Bruselu vyslali jasný signál, keď väčšinu získali poslanci národných a konzervatívnych politických síl. Občania zadali jasnú objednávku na zmenu politiky EÚ, keď pri rekordnej účasti väčšinovo odmietli prístup EÚ k vojne na Ukrajine, posielaniu zbraní a progresívneh ideológii v podobe greendealu a popierania tradičných hodnôt.

SMER – SSD ďakuje svojim voličom, ktorí sa rozhodli podporiť našich zástupcov historicky najsilnejším výsledkom. Je to potvrdením mandátu vlády SR na suverénnu zahraničnú politiku v prospech všetkých občanov ako aj naplnenie našej predvolebnej výzvy: Za mier! Za Roberta Fica! Za Slovensko!“ znie celé vyhlásenie strany SMER-SSD.

ereport.sk

Príspevok Vyhlásenie strany SMER-SSD k výsledkom eurovolieb: Za mier! Za Roberta Fica! Za Slovensko! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie