Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vyjadrenie JUDr. Štefana Harabina k ponuke od Andreja Danka…”Aký by bol Štefan Harabín ako súčasť Súdnej rady?”

Pán Harabín, keďže sme ešte po prezidentských voľbách  nerozprávali…Poprosím Vás o zhodnotenie, …ste spokojný s výsledkom, ktorý ste vo voľbách dosiahli ? Aký bude podľa Vás prezident Peter Pellegrini? Určite ste zachytili povolebný prejav Ivana Korčoka, v ktorom uviedol, že nezabudne na to, že bol označovaný vo volebnej kampani za vojnového štváča. Zvládol  podľa Vás prehru ?  Slovenská […]
Menej ako 1 min. min.

Pán Harabín, keďže sme ešte po prezidentských voľbách  nerozprávali…Poprosím Vás o zhodnotenie, …ste spokojný s výsledkom, ktorý ste vo voľbách dosiahli ?

Aký bude podľa Vás prezident Peter Pellegrini?

Určite ste zachytili povolebný prejav Ivana Korčoka, v ktorom uviedol, že nezabudne na to, že bol označovaný vo volebnej kampani za vojnového štváča. Zvládol  podľa Vás prehru ? 

Slovenská národná strana Vás chce nominovať za člena Súdnej rady, čo ste prijali. Prekvapila Vás táto ponuka od Andreja Danka?

Za kandidáta na predsedu Súdnej rady navrhlo tento štvrtok šesť sudcovských zástupcov sudkyňu Marcelu Kosovú. Navrhli tiež, aby sa voľba konala 14. mája. Splnila by pani Kosová to, čo sá požaduje od predsedníčky Súdnej rady, priniesla by už ten želaný pokoj v rámci Súdnej rady?

Vy dlhodobo vravíte o tom, že slovenská justícia potrebuje reformy. V čom konkrétne?

Aký by bol Štefan Harabín ako súčasť Súdnej rady? Boli by ste tá líška v kuríne, ako to naznačil Rudolf Huliak, že práve takýto človek ako vy, je potrebný v Súdnej rade?

Jedenástka prokurátorov zrušenej špeciálnej prokuratúry napísala otvorený list generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi. Odkázali mu, že nebudú ticho. Píšu o rozčarovaní z odchodu svojich kolegov Harkabusa a Mikuláša, ale aj o chaose pri prerozdeľovaní spisov a prokurátorov. Predpokladám, že ste ten list čítali, aký je Váš názor?

Príspevok Vyjadrenie JUDr. Štefana Harabina k ponuke od Andreja Danka…”Aký by bol Štefan Harabín ako súčasť Súdnej rady?” je zobrazený ako prvý na tvotv.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie