Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vynaložte len pár eúr a vaša pokožka bude hladká a pružná

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio). Zdravá, hydratovaná a pružná pokožka tváre je snom každej ženy. S rastúcou popularitou prírodnej starostlivosti o pleť mnohí hľadajú osvedčené spôsoby, ako tento efekt dosiahnuť. Prekvapivo sa to dá dosiahnuť pomocou potravinárskeho výrobku, ktorý stojí len pár eúr a nájdete ho v každej kuchynskej skrinke. Zistite, ako sa […]
Menej ako 1 min. min.

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio).

Zdravá, hydratovaná a pružná pokožka tváre je snom každej ženy. S rastúcou popularitou prírodnej starostlivosti o pleť mnohí hľadajú osvedčené spôsoby, ako tento efekt dosiahnuť. Prekvapivo sa to dá dosiahnuť pomocou potravinárskeho výrobku, ktorý stojí len pár eúr a nájdete ho v každej kuchynskej skrinke. Zistite, ako sa ryža môže stať vašim spojencom v starostlivosti o pleť.

Chcete mať hladkú a krásnu pleť na tvári? Vyrobte si domácu masku z ryže.
Foto: shutterstock/Prostock-studio

Ryža sa v Ázii používa už po stáročia, a to nielen pri varení, ale aj pri starostlivosti o krásu. Veď mnohí ľudia si ani neuvedomujú, koľko kozmetických vlastností má táto nenápadná potravina. Chcete mať hladkú a krásnu pleť na tvári? Vyrobte si domácu masku z ryže.

Aké sú výhody ryžovej masky na tvár?

Ryža sa spája s Japonskom, ale hlavne ako jedna zo základných zložiek tamojšej kuchyne. Odteraz sa bude spájať aj so starostlivosťou o pleť. Dokonca sa považuje za tajomstvo mladistvého vzhľadu japonských žien. Aký je teda prínos masky z ryže?

Vďaka zložkám obsiahnutým v ryži má pripravená maska priaznivý účinok na stav pokožky. Prítomnosť vitamínu B napomáha regenerácii, čím zlepšuje pružnosť a farbu pokožky.

Prítomnosť vitamínu B napomáha regenerácii, čím zlepšuje pružnosť a farbu pokožky.
Foto: shutterstock.com/Nungning20

Bohatosť zložiek poskytuje hydratáciu a ochranu pred nadmernou stratou vody. Okrem toho má vyhladzujúci účinok, pretože ryžová maska pomáha exfoliovať epidermu a tak zanecháva pokožku jemnú a pružnú.

A čo je pre mnohé ženy najdôležitejšie. Ryžová maska pomáha v boji proti vráskam. Jej pravidelným používaním teda môžete bojovať proti známkam starnutia. Koniec koncov, je to jedno z tajomstiev mladistvého vzhľadu japonských žien.

Ako pripraviť masku z bielej ryže?

Teraz, keď už viete, že ryža má veľmi priaznivý vplyv na vašu pleť, stojí za to zistiť, ako ju zaradiť do každodennej starostlivosti o pleť. Najlepší spôsob, ako to urobiť, je maska, najmä preto, že jej príprava nie je zložitá.

Stojí za to zistiť, ako ju zaradiť do každodennej starostlivosti o pleť.
Foto: shutterstock/iva

Na výrobu masky s ryžou budete potrebovať tieto ingrediencie:

½ šálky surovej ryže

voda

voliteľne: 1 polievková lyžica medu

Hneď na začiatku sa oplatí zabezpečiť, aby bola ryža dobre očistená. Na tento účel ju dôkladne opláchnite. Potom ju vložte do hrnca a zalejte vodou. Ryžu varte približne 10 minút, kým nie je al dente.

Po uvarení ju sceďte, ale čo je dôležité, vodu si nechajte. Potom uvarenú ryžu zmiešajte s vychladnutou vodou a lyžičkou medu. Vďaka tomu je blahodarná ryžová maska hotová.

Zostáva ju už len naniesť na umytú tvár a to približne na 10 až 15 minút, pričom sa vyhnite oblasti okolo očí a úst. Po uplynutí času masku opláchnite teplou vodou a potom na hydratovanú tvár naneste kozmetické prípravky, čo je ďalší krok v rámci vedomej starostlivosti o pleť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Botox z ľanových semienok na tvár. Maska bude fungovať ako najdrahšia liečba

Máte ho v kuchyni a na pokožke robí zázraky. Je to zjavenie na vrásky a hyperpigmentáciu

The post Vynaložte len pár eúr a vaša pokožka bude hladká a pružná appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie