Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vypúšťanie poštoliek pred Zadnou dolinkou v Brezovej pod Bradlom

Záchranná stanica pre voľne žijúce živočíchy v Brezovej pod Bradlom pripravila jedinečnú udalosť pre milovníkov prírody a voľne žijúceho vtáctva. Ako informuje mesto Brezová pod Bradlom, v stredu 1. mája o 10:00 hod. bude na lúke pred Zadnou dolinkou vypúšťať späť do prírody vyliečené poštolky. Okrem samotného vypúšťania poštoliek bude na mieste aj Vtáctvo trnavské […]
Menej ako 1 min. min.

Záchranná stanica pre voľne žijúce živočíchy v Brezovej pod Bradlom pripravila jedinečnú udalosť pre milovníkov prírody a voľne žijúceho vtáctva.

Ako informuje mesto Brezová pod Bradlom, v stredu 1. mája o 10:00 hod. bude na lúke pred Zadnou dolinkou vypúšťať späť do prírody vyliečené poštolky.

Okrem samotného vypúšťania poštoliek bude na mieste aj Vtáctvo trnavské s informačným stánkom. Tu návštevníci nájdu rôzne propagačné materiály a zábavné aktivity pre deti, ktoré ich oboznámia s rozmanitým svetom vtáctva. Je to skvelá príležitosť pre celú rodinu spoznať tieto krásne vtáky zblízka a naučiť sa viac o ich ochrane.

V rámci podujatia sa záujemcovia dozvedia aj o činnosti záchrannej stanice v Brezovej pod Bradlom. Pracovníci stanice poskytnú praktické rady k záchrane a starostlivosti o divé živočíchy. Táto akcia predstavuje výbornú príležitosť, ako sa zúčastniť na ochrane a zachovaní prírody a podporiť úsilie záchrannej stanice.

Neváhajte sa pridať k tejto udalosti a staňte sa súčasťou krásneho momentu návratu poštoliek do ich prirodzeného prostredia. Vezmite si so sebou fotoaparát a zachyťte tieto vzácne chvíle návratu vtákov späť do voľnej prírody.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie