Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vyriešila som sivý a nevýrazný tón pleti. Stačilo sa pozrieť do kuchyne

29.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Hlavným cieľom ošetrenia sivej pokožky je zlepšiť prietok krvi. Ak neurobíte nič, objavia sa vrásky, ochabnutie a dokonca aj ružovka. Netrápte sa s šedou a unavenou pleťou. Podarilo sa mi ju prekonať domácimi prostriedkami, ktoré sa používali v dávnej minulosti. Sivá pokožka byť spôsobená životným prostredím, počasím a […]
Menej ako 1 min. min.

29.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot).

Hlavným cieľom ošetrenia sivej pokožky je zlepšiť prietok krvi. Ak neurobíte nič, objavia sa vrásky, ochabnutie a dokonca aj ružovka. Netrápte sa s šedou a unavenou pleťou. Podarilo sa mi ju prekonať domácimi prostriedkami, ktoré sa používali v dávnej minulosti.

Sivá pokožka byť spôsobená životným prostredím, počasím a suchým alebo chladným vzduchom v interiéri. Vieme, ako ju doma poraziť.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Sivá pokožka byť spôsobená životným prostredím, počasím a suchým alebo chladným vzduchom v interiéri. Takáto sivastá pokožka sa môže objaviť kdekoľvek na tele. Sivá pokožka môže niesť niekoľko príznakov, môže svrbieť, praskať alebo páliť. Nadmerne suchá pokožka sa nazýva xeróza. Nemajte obavy, pretože vieme, ako ju doma poraziť.

Citrón

Antioxidačné a antipigmentačné vlastnosti citróna dodávajú pleti žiarivý a zdravý vzhľad.
Foto: shutterstock/Alexeysun

Antioxidačné a antipigmentačné vlastnosti citróna dodávajú pleti žiarivý a zdravý vzhľad. Vytlačte citrónovú šťavu do misky a namočte do nej vatový tampón. Tekutinu naneste na tvár a nechajte pôsobiť 15 – 20 minút, potom opláchnite. Najlepšie je to robiť dvakrát týždenne.

Jogurt a med

Tí, ktorí chcú mať hladkú pleť, by sa mali spoľahnúť na hydratačné vlastnosti medu a výživné vlastnosti jogurtu.
Foto: shutterstock/jajam_e

Tí, ktorí chcú mať hladkú pleť, by sa mali spoľahnúť na hydratačné vlastnosti medu, ktorý odstraňuje mdlosť, dodáva pleti jemnosť, upokojuje ju a spevňuje. Jogurt tiež pomáha odstraňovať mdlosť vďaka svojej tyrozinázovej aktivite a obsahu L-cysteínu, ktorý je účinný pri tmavých škvrnách a zmene farby.

Káva

Kľúčom k žiarivej pleti je pravidelný peeling.
Foto: shutterstock/Arylanna

Kľúčom k žiarivej pleti je pravidelný peeling, pretože pomáha predchádzať hromadeniu odumretých kožných buniek na vonkajších vrstvách pokožky, ktoré upchávajú póry a dokonca spôsobujú, že pleť vyzerá šupinatá alebo suchá a matná. Ak chcete odhaliť čerstvú vrstvu pokožky a dodať pleti mladší, hladší a zdravší vzhľad, používajte peeling vyrobený z kávy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chĺpky na tvári ma neobmedzujú. Vmasírujem si ju do pokožky a nechám pôsobiť 5 minút. Mám pokoj na mesiac

Už žiadne zložité rituály. Späť k starej dobrej starostlivosti o pleť

The post Vyriešila som sivý a nevýrazný tón pleti. Stačilo sa pozrieť do kuchyne appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie