Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Výroba lahodného syra z cesnaku a mlieka. 5 minútový recept.

Výroba lahodného syra z cesnaku a mlieka je veľmi jednoduchá a teraz sa naučíte, ako na to! Ukážeme vám recept, ktorý určite zvládne každý a pripravíme neskutočne lahodný syr len z pár ingrediencií, a to mlieka a cesnaku! Budete potrebovať 2 litre mlieka. 1 ČL soli. Položte hrniec s mliekom na oheň. 1 citrón. Citrón […]
Menej ako 1 min. min.

Výroba lahodného syra z cesnaku a mlieka je veľmi jednoduchá a teraz sa naučíte, ako na to! Ukážeme vám recept, ktorý určite zvládne každý a pripravíme neskutočne lahodný syr len z pár ingrediencií, a to mlieka a cesnaku!

Budete potrebovať 2 litre mlieka. 1 ČL soli. Položte hrniec s mliekom na oheň. 1 citrón. Citrón dobre rolujte, kým nezmäkne. Vytlačte citrónovú šťavu. Keď mlieko takmer vrie, pridáme citrónovú šťavu. Mlieko sa zrazí takmer okamžite. Srvátka sa dobre oddelila. Syr nevarte dlho. Preneste syrovú zmes. Nechajte pôsobiť 10 minút. Ošúpte 1 strúčik cesnaku. Cesnak pretlačíme lisom. Mleté čierne korenie. Všetko vyšľaháme mixérom. Pridala som trochu čili papričky a olivový olej.

 

Výroba lahodného syra z cesnaku a mlieka videorecept:

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie