Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vyrobte si lepší domáci čistič kúpeľne, ako chémia z drogérie. Je to ľahké

Ako čistíte kúpeľňu? Niektorí používajú chemikálie z drogérie, iní sódu bikarbónu alebo peroxid vodíka. Obkladačky, armatúry a celú miestnosť dôkladne vyčistíte inými prípravkami. Vrelo odporúčam borovicový olej. V kombinácii s jednou zložkou má silný protiplesňový a antibakteriálny účinok. Odkedy som sa naučil túto metódu, kúpeľňu už nečistím ničím iným. Všetky svoje čistiace prostriedky som vymenila […]
Menej ako 1 min. min.

Ako čistíte kúpeľňu? Niektorí používajú chemikálie z drogérie, iní sódu bikarbónu alebo peroxid vodíka. Obkladačky, armatúry a celú miestnosť dôkladne vyčistíte inými prípravkami. Vrelo odporúčam borovicový olej.

V kombinácii s jednou zložkou má silný protiplesňový a antibakteriálny účinok. Odkedy som sa naučil túto metódu, kúpeľňu už nečistím ničím iným. Všetky svoje čistiace prostriedky som vymenila za jeden prípravok. Neuveríte, aké je to jednoduché.

Zabudnite na drahé chemikálie. Existujú lepšie výrobky

Čoraz častejšie používame domáce, babské metódy na udržiavanie poriadku v našich domovoch. Niet sa čomu čudovať. Špecializované prostriedky sú pomerne drahé a nie je im ľahostajné naše zdravie a životné prostredie. Domáce metódy sú rovnako účinné a oveľa lacnejšie.

Ako čistíte svoju kúpeľňu vy? Aj tu stavte na plne ekologické výrobky. Zbavíte sa tak nečistôt, usadenín, vodného kameňa a vydezinfikujete si toaletu, sprchový kút a obkladačky. Vaša kúpeľňa bude žiariť, keď ju vyčistíte borovicovým olejom a ďalším prípravkom.

Borovicový olej bude fungovať nielen pri čistení kúpeľne. V nasledujúcom článku vám prezradím niekoľko ďalších spôsobov použitia tohto výrobku. Pomôže vám udržať poriadok v domácnosti a stojí pár drobných.

S týmto prípravkom môžete vyčistiť celú kúpeľňu. Bude sa lesknúť

Na prípravu univerzálneho čistiaceho prostriedku do kúpeľne potrebujete len vodu, liehový ocot a borovicový olej. Nalejte ocot a vodu v pomere 1:1 do nádoby s rozprašovačom a potom pridajte niekoľko kvapiek oleja.

Niekoľkokrát pretrepte. Čistiaci prostriedok je pripravený na použitie. Môžete ho použiť na odstránenie nečistôt, zvyškov a vodného kameňa zo sprchovacích kútov, kúpeľňových armatúr, silikónu, škárovacích hmôt a toaliet. Môžete ho použiť aj na čistenie zrkadiel a dlaždíc.

Ocot s borovicovým olejom vám pomôže nielen dôkladne vyčistiť kúpeľňu. Prípravok má aj dezinfekčný účinok. Ničí baktérie a plesne, ktoré sú príčinou mnohých ochorení. Vaša kúpeľňa bude nielen dokonale čistá, ale aj dezinfikovaná. Borovicový olej zjemňuje vôňu octu a dodáva sviežu, drevitú arómu.

Borovicový olej je vhodný nielen do kúpeľne.

Borovicový olej môžete použiť aj v kuchyni a obývačke. Pridajte trochu do jedlej sódy a pastu môžete použiť na čistenie pripáleného hrnca, plechu alebo rúry na pečenie. Pasta je vhodná aj na čistenie rúry.

Ak chcete osviežiť koberec v obývačke, najprv ho posypte jedlou sódou. Potom ho povysávajte a postriekajte vodou s borovicovým olejom. Zbavíte sa nečistôt, baktérií a roztočov a váš koberec bude krásne voňať.

Oplatí sa ho pridať aj pri čistení podlahy. Nielen dlaždice, ale aj laminátové alebo drevené parkety. Do vedra nalejte vodu, pol šálky octu a 10 kvapiek borovicového oleja. Bude dezinfikovaná a dokonale čistá.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie