Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VÝSTUP NA KOZÍ KAMEŇ

Mesto Svit a Mládežnícky parlament mesta Svit vás srdečne pozývajú na spoločný hviezdicový výstup na najvyšší vrchol Kozích chrbtov - Kozí kameň. Kedy a kde sa začína? Dátum: Sobota, 4. máj 2024. Čas a miesto stretnutia: 8:30 hod. pred parkoviskom MsÚ. Informácie: Bezpečnosť: Pred začiatkom plánovanej turistickej akcie vykoná Zásahový tím pre medveďa hnedého – […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Svit a Mládežnícky parlament mesta Svit vás srdečne pozývajú na spoločný hviezdicový výstup na najvyšší vrchol Kozích chrbtov – Kozí kameň.

Kedy a kde sa začína?

Dátum: Sobota, 4. máj 2024.
Čas a miesto stretnutia: 8:30 hod. pred parkoviskom MsÚ.

Informácie:

Bezpečnosť:
Pred začiatkom plánovanej turistickej akcie vykoná Zásahový tím pre medveďa hnedého – sever monitoring dotknutých lokalít a na miestach nástupu na pochod poskytne občanom obranné spreje proti medveďom.
Trasa:Parkovisko pri MsÚ – chodník popri ceste I/18 – Resort Lopušná Dolina (reštaurácia) o 10:00 hod. – sedlo Tabličky – Kozí kameň a späť.Možnosť pripojiť sa k skupine v Lopušnej doline o 10:00 hod.

Poznámka:

Účastníci by si mali so sebou priniesť dobrú náladu, dostatok vody, pohodlné turistické oblečenie a obuv, ako aj ďalšie potrebné vybavenie pre bezpečný a pohodlný výlet.
Tento výstup je príležitosťou na strávenie krásneho dňa v prírode, vychutnanie nádherných výhľadov z Kozieho kameňa a prehĺbenie spoločenských väzieb s ostatnými účastníkmi.

Mesto Svit sa teší na všetkých občanov mesta Svit, ktorí sa k nám pripoja na túto dobrodružnú výpravu na Kozí kameň! Nezabudnite si doniesť dobrú náladu a užite si deň plný zážitkov!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie