Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VÝŤAŽOK Z 11. BENEFIČNÉHO GALAVEČERA PÔJDE NA POMOC OPUSTENÝCH A TÝRANÝM ZVIERATÁM V KREMNICI

V sále Mestského kultúrneho strediska v Kremnici konal 11. ročník Benefičného galavečera, ktorý bol venovaný pomoci opusteným a týraným zvieratám. Ako informuje mesto Kremnica, toto dojímavé podujatie organizovalo občianske združenie Pes a mačka v ohrození, spolu s Kultúrnym a informačným centrom mesta a Základnou umeleckou školou J. L. Bellu. Program tohto večera bol opäť raz […]
Menej ako 1 min. min.

V sále Mestského kultúrneho strediska v Kremnici konal 11. ročník Benefičného galavečera, ktorý bol venovaný pomoci opusteným a týraným zvieratám.

Ako informuje mesto Kremnica, toto dojímavé podujatie organizovalo občianske združenie Pes a mačka v ohrození, spolu s Kultúrnym a informačným centrom mesta a Základnou umeleckou školou J. L. Bellu.

Program tohto večera bol opäť raz mimoriadne atraktívny a zaujímavý. Na pódiu sa predstavili talentované žiačky zo ZUŠ J.L. Bellu, či už z tanečného alebo speváckeho odboru. Svojím vystúpením pridali do atmosféry nádheru a zábavu. Okrem nich vystúpili aj sestry Rajčanové, duo Soul a vrcholom večera bola módna prehliadka spoločenských šiat zo salónu Lýdia.

Celým podujatím s veľkou gráciou sprevádzala Ľubica Majerová z Múzea mincí a medailí v Kremnici. Okrem toho bola súčasťou večera aj bohatá tombola, ktorá prispela k zvýšeniu výťažku určeného na pomoc zvieratám.

Najväčším vrcholom večera sa stalo vystúpenie Lenky Liškayovej s jej čivavou Longi. Lenka je majsterkou sveta z minuloročných juniorských majstrovstiev v agility v anglickom Southame. Jej úspech v kategórii small jumping, kde získala majstrovský titul spolu so svojimi kolegyňami a psíkmi, priniesol veľkú radosť a hrdosť nielen jej, ale aj celej komunite.

Tento galavečer bol nielen príležitosťou na zábavu a spoločenské stretnutie, ale predovšetkým príležitosťou pomôcť tým, ktorí potrebujú našu pomoc najviac – opusteným a týraným zvieratám. Vďaka štedrosti a srdcom organizátorov a účastníkov bude táto pomoc skutočnou realitou.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie