Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vytlačím na špongiu a minútu drhnem. Drez sa leskne, ako keby bol úplne nový

09.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Ako vyčistiť drez? Nemusíte používať špecializované prípravky. Pravdepodobne máte doma to, čo potrebujete. Vďaka jednoduchým trikom zostane dlho čistý a vy si vydýchnete. Skontrolujte tiež, ako odblokovať drez doma. Čo potrebujete? Ako odstrániť škvrny z drezu? Foto: súkromný archív Pravidelné udržiavanie drezu v čistote je veľmi dôležité, […]
Menej ako 1 min. min.

09.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Ako vyčistiť drez? Nemusíte používať špecializované prípravky. Pravdepodobne máte doma to, čo potrebujete. Vďaka jednoduchým trikom zostane dlho čistý a vy si vydýchnete. Skontrolujte tiež, ako odblokovať drez doma. Čo potrebujete?

Ako odstrániť škvrny z drezu?
Foto: súkromný archív

Pravidelné udržiavanie drezu v čistote je veľmi dôležité, ak chceme, aby bol odtok bez zápachu a žiarivo čistý. Zatiaľ čo veľa ľudí siaha po špecializovaných čistiacich prostriedkoch z obchodu, nie každý si uvedomuje, že účinné prípravky máme už aj doma. Stačí ju vytlačiť na špongiu a vydrhnúť a lesk oslní každého hosťa.

Ako odstrániť škvrny z drezu? Vytlačte na špongiu a okamžite konajte

Spoľahlivým prostriedkom na čistenie drezu, o ktorom málokto vie, je… zubná pasta , ktorú bežne držíme v kúpeľni. Všetko, čo musíte urobiť, je vytlačiť malé množstvo prípravku na špongiu a povrch dôkladne vydrhnúť, pričom sa vyhnete zákutiam.

Potom počkajte pár minút a všetko opláchnite vlažnou vodou – môžete použiť vodu z vodovodu. Po použití nezabudnite utrieť drez dosucha, napríklad papierovou utierkou. Vďaka tomu sa vyhnete nepekným šmuhám a škvrnám spôsobeným tvrdou vodou alebo čistiacimi prostriedkami.

Ako odstrániť škvrny z drezu?
Foto: Súkromný archív

Ako odblokovať upchatý drez v kuchyni? Siahnite po sóde bikarbóne a octe

Zvyšky jedla môžu časom spôsobiť upchatie kuchynského drezu. Predtým, ako rozhodíte rukami a zavoláte inštalatéra, môžete sa pokúsiť vyriešiť problém doma. Stačí nasypať pol hrnčeka sódy bikarbóny do drezu a zaliať pol hrnčekom octu. Pre lepšie výsledky môžete použiť ešte pol pohára kuchynskej soli.

Počkajte niekoľko minút, kým prestane charakteristické syčanie a nalejte do odtoku teplú vodu, napríklad z rýchlovarnej kanvice. Rýchlo si všimnete, že na problém sa zabudlo. Akciu môžete opakovať preventívne, napríklad raz za tri mesiace alebo kedykoľvek podľa potreby.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Rozdrvte 3 kusy a zalejte ich vodou. Zamiokulkas vydá toľko listov, že ich nespočítate

Mäkké a nadýchané uteráky ako v SPA. Pri praní použite jednoduchý trik

The post Vytlačím na špongiu a minútu drhnem. Drez sa leskne, ako keby bol úplne nový appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie