Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vytlačte ho z tuby a vymažte ním panvicu. Po 10 minútach nebude po spálení ani stopy

30.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@Fabiosa). Udržiavanie čistoty panvíc je dôležité z hľadiska hygieny aj výkonu pri varení. Bohužiaľ nám to však sťažuje silná špina a pripáleniny. Použite domáci geniálny trik, vďaka ktorému bude vaša panvica stále ako nová. Čím vyčistíte silne pripálenú panvicu? Foto: snímka obrazovky youtube.com/@Fabiosa Panvice sú jednou z […]
Menej ako 1 min. min.

30.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@Fabiosa).

Udržiavanie čistoty panvíc je dôležité z hľadiska hygieny aj výkonu pri varení. Bohužiaľ nám to však sťažuje silná špina a pripáleniny. Použite domáci geniálny trik, vďaka ktorému bude vaša panvica stále ako nová.

Čím vyčistíte silne pripálenú panvicu?
Foto: snímka obrazovky youtube.com/@Fabiosa

Panvice sú jednou z najdôležitejších položiek v každej kuchyni, ale ich čistenie môže byť aj jedno z najťažších. Svoju panvicu však môžete ľahko vyčistiť pomocou jednoduchých metód. Vôbec nepotrebujete špecializované nástroje alebo výrobky. Podľa zásady, že najjednoduchšie riešenia sú najlepšie, má zmysel používať výrobky, ktoré máte k dispozícii na dosah ruky u Vás doma.

Čím vyčistíte silne pripálenú panvicu? Domáce prostriedky, vďaka ktorým sa bude opäť lesknúť

Znie to pochybne, ale dôverujte vede. Kečup je známy svojou schopnosťou obnoviť pôvodný lesk medi a striebra vďaka svojej kyslosti, pretože v jeho zložení nájdete ocot a kyselinu citrónovú. Ak ho použijete na špinavú panvicu, pomôže vám odstrániť pripálené zvyšky jedla zo dna a dodá jej lesk. Navyše celá táto vec s kečupom trvá maximálne desať minút, takže ušetríte nielen peniaze, ale aj čas.

Kečup je známy svojou schopnosťou obnoviť pôvodný lesk medi a striebra vďaka svojej kyslosti, pretože v jeho zložení nájdete ocot a kyselinu citrónovú.
Foto: snímka obrazovky youtube.com/@Fabiosa

Na zašpinené dno panvice naneste hrubú vrstvu kečupu. Do zmesi pridajte soľ, ktorá pomôže odstrániť silné usadeniny.

Nechajte pôsobiť aspoň 10 minút.

Umyte mydlovou vodou.

Nechajte uschnúť.

Ako sa starať o svoju panvicu? Takto sa vyhnete drhnutiu a odstránite odolné nečistôty

Časom sa na každom povrchu prejavia známky opotrebovania. Našťastie existujú spôsoby, ako udržať panvicu dlhšie vo výbornom stave. Aplikujte ich pravidelne, vždy keď sa panvica používala. Vyvarujte sa drhnutia zaschnutých zvyškov jedla ostrými kefami. Môže sa stať, že vám vzniknú škrabance, ktoré sa nedajú odstrániť.

Po použití panvicu opláchnite a namočte do horúcej mydlovej vody.

Dno panvice pravidelne vydrhnite po každom použití.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

The post Vytlačte ho z tuby a vymažte ním panvicu. Po 10 minútach nebude po spálení ani stopy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie