Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vývoj ETF na Ethereum: Hlboký ponor do držby na reťazci

Svet investícií do kryptomien zaznamenal výraznú evolúciu zavedením ETF Ethereum, ktoré investorom poskytujú novú možnosť, ako získať expozíciu voči druhej najväčšej kryptomene podľa trhovej kapitalizácie. Tieto ETF držia skutočné Ethereum (ETH) a sú súčasťou rastúceho trendu správy aktív na reťazci. Na čele tohto hnutia stojí fond Grayscale ETHE Ethereum Trust, ktorý sa môže pochváliť pôsobivým […]
Menej ako 1 min. min.

Svet investícií do kryptomien zaznamenal výraznú evolúciu zavedením ETF Ethereum, ktoré investorom poskytujú novú možnosť, ako získať expozíciu voči druhej najväčšej kryptomene podľa trhovej kapitalizácie. Tieto ETF držia skutočné Ethereum (ETH) a sú súčasťou rastúceho trendu správy aktív na reťazci.

Na čele tohto hnutia stojí fond Grayscale ETHE Ethereum Trust, ktorý sa môže pochváliť pôsobivým objemom spravovaných ETH v hodnote 2 393 495. Tento trust sa stal cieľom investorov, ktorí chcú využiť potenciál Etherea bez toho, aby sa priamo zapojili do zložitého obchodovania s kryptomenami a ich ukladania.

O nič nezaostáva ani ETH in Shades of Grey Ethereum Mini Trust, ktorý spravuje významných 310 308 ETH, čo dokazuje rastúcu dôveru a záujem investorov o dlhodobú hodnotu Etherea.

Významnými hráčmi v tejto oblasti sú aj ETF Blackrock ETHA so 79 699 ETH a ETF Bitwise ETHW, ktorý drží 71 556 ETH. Tieto fondy ponúkajú tradičnejší investičný nástroj pre tých, ktorí sú možno na trhu s kryptomenami novší alebo uprednostňujú známejšiu investičnú štruktúru.

Fond FETH ETF spoločnosti Fidelity, spravujúci 41 550 ETH, ukazuje odhodlanie zavedených finančných inštitúcií poskytovať investičné riešenia v oblasti kryptomien, zatiaľ čo fondy VanEck ETHV ETF a Franklin Templeton EZET ETF s 8 055, resp. 5 700 ETH uspokojujú rôznorodé chúťky investorov.

Fondy Invesco QETH ETF a 21Shares CETH ETF, hoci sú menšie s 2 680, resp. 100 ETH, sú súčasťou tohto rozvíjajúceho sa sektora a ponúkajú viac možností výberu investičných stratégií a rizikových profilov.

Držba týchto ETF v reťazci je dôkazom rastúcej integrácie kryptomien do hlavného finančného ekosystému. S prechodom Etherea na Ethereum 2.0 a prísľubom zvýšenej škálovateľnosti, bezpečnosti a udržateľnosti vyzerá budúcnosť týchto on-chain Ethereum ETF sľubne.

ETH ETF ON-CHAIN LEADERBOARD:

2,393,495 ETH – Grayscale ETHE Ethereum Trust
310,308 ETH – Grayscale ETH Ethereum Mini Trust
79,699 ETH – Blackrock ETHA ETF
71,556 ETH – Bitwise ETHW ETF
41,550 ETH – Fidelity FETH ETF
8055 ETH – VanEck ETHV ETF
5700 ETH – Franklin Templeton EZET… pic.twitter.com/6u2ZTKZ1kD

— Arkham (@ArkhamIntel) July 25, 2024

Keďže prostredie kryptomien naďalej dozrieva, Ethereum ETF predstavujú významný míľnik v prijímaní a akceptovaní digitálnych aktív v rámci investičnej komunity. Ich prítomnosť na reťazci nielenže odráža súčasný stav trhu, ale zároveň dláždi cestu pre budúci vývoj v oblasti finančných produktov založených na kryptomenách.

Príspevok Vývoj ETF na Ethereum: Hlboký ponor do držby na reťazci je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie