Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vždy kráčajú vlastnou cestou. Tieto štyri znamenia zverokruhu si najviac cenia slobodu

1.7.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/lassedesignen). Z dvanástich znamení zverokruhu si štyri znamenia nadovšetko cenia slobodu. Tvoria páry, majú priateľov, sú rodinne orientované, ale napriek tomu sa najlepšie cítia v izolácii. Vždy kráčajú vlastnou cestou.Foto: shutterstock/lassedesignen Zrejme všetci túžime po láske. Snívame o úspešnom vzťahu a kruhu dôveryhodných priateľov. Bojíme sa izolácie a odmietnutia, […]
Menej ako 1 min. min.

1.7.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/lassedesignen).

Z dvanástich znamení zverokruhu si štyri znamenia nadovšetko cenia slobodu. Tvoria páry, majú priateľov, sú rodinne orientované, ale napriek tomu sa najlepšie cítia v izolácii.

Vždy kráčajú vlastnou cestou.
Foto: shutterstock/lassedesignen

Zrejme všetci túžime po láske. Snívame o úspešnom vzťahu a kruhu dôveryhodných priateľov. Bojíme sa izolácie a odmietnutia, pretože človek je stádovitý tvor. V praxi to však nie je vždy tak, pretože niektorí ľudia si cenia svoju slobodu nadovšetko. Podľa astrológov to vôbec nie je zriedkavé. Existujú znamenia zverokruhu, ktoré sa zdráhajú pripustiť k sebe ostatných a vôbec tým netrpia. Tí, ktorí sa narodili v týchto mesiacoch, si dokážu nájsť cestu v spoločnosti, ale vždy si idú svojou vlastnou cestou. Čo je toho príčinou?

Panna – mysliteľ

Je to typ mysliteľa, ktorý všetko hlboko analyzuje a dlho a intenzívne premýšľa. Z tohto dôvodu má tendenciu vyhýbať sa nadväzovaniu nových priateľstiev a niekedy od seba odháňa aj tých najbližších. Neustále sa usiluje o dokonalosť a to si vyžaduje počúvanie vlastných myšlienok. Rada je sama so sebou, dáva jej to pocit istoty a kontroly nad všetkým.

Strelec – pokoj v duši

Pre mnohých môže byť jeho umiestnenie v tomto zozname prekvapením. Na prvý pohľad je dušou strany, ale v každodennom živote si oveľa viac cení pokoj a ticho. Keď si môže vybrať medzi večierkom s priateľmi a večerom v posteli s náročnou knihou – s radosťou sa oddá čítaniu. Strelec má tento pocit vnútorného pokoja najradšej a hneď, ako má príležitosť ho zažiť, využije ju.

Vodnár – samotár

Miluje spoločnosť iných ľudí, ale niekedy to môže byť pre neho únavné. Z tohto dôvodu si častejšie vyberá samotu, ktorá mu poskytuje rovnako veľa zábavy. Vtedy nemusí nič predstierať a je pánom svojho osudu. A hoci to nazýva šťastím, často sa objavujú chvíle, keď má pocit, že vyčnieva z radu ostatných…

Existujú znamenia zverokruhu, ktoré sa zdráhajú pripustiť k sebe ostatných a vôbec tým netrpia.
Foto : shutterstock/lassedesignen

Škorpión – dôveruje len sebe

Astrológovia tvrdia, že ide o jedno z najvyberavejších znamení zverokruhu. Najmä pokiaľ ide o spoločenské kontakty, pretože len zriedkakedy prijme pozvanie do kruhu priateľov. A keď sa už tak stane, starostlivo analyzuje, či sa mu oplatí zapojiť, hoci len na krátku chvíľu. Ak niekomu dôveruje, tak predovšetkým sebe. Aspoň vie, čo môže očakávať.

Redakcia vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Partnerský horoskop – zhoda partnerov podľa znamenia

Najodvážnejšie znamenie zverokruhu je znamením vodcov

The post Vždy kráčajú vlastnou cestou. Tieto štyri znamenia zverokruhu si najviac cenia slobodu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie