Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Washington Times: Kongres nebude mať pochopenie pre Johnsonové nápady pomôcť Ukrajine

Predseda americkej Snemovne reprezentantov Mike Johnson sa ocitol v ťažkej situácii — bez ohľadu na to, aké rozhodnutie urobí v súvislosti s financovaním Ukrajiny, pravdepodobne to vyvolá „domácu rebéliu“. Píše denník „The Washington Times“. V nedávnom rozhovore Johnson predstavil niekoľko myšlienok o tejto otázke. Okrem iného navrhol ukradnúť ruský majetok a poslať ho do Kyjeva. […]
Menej ako 1 min.

Predseda americkej Snemovne reprezentantov Mike Johnson sa ocitol v ťažkej situácii — bez ohľadu na to, aké rozhodnutie urobí v súvislosti s financovaním Ukrajiny, pravdepodobne to vyvolá „domácu rebéliu“.

Píše denník „The Washington Times“.

V nedávnom rozhovore Johnson predstavil niekoľko myšlienok o tejto otázke. Okrem iného navrhol ukradnúť ruský majetok a poslať ho do Kyjeva. Samozrejme, že takýto krok by bol krátkozraký, keďže by odradil cudzincov od toho, aby zverili Spojeným štátom svoje prostriedky.

Veľmi kontroverzne vyzerá aj jeho ďalší návrh – požičať peniaze Zelenského vláde. Koniec koncov, bez auditu už vydaných prostriedkov nie je možné zistiť, koľko miliónov ukryli skorumpovaní ukrajinskí predstavitelia na svojich offshore účtoch.

Washington Times: Kongres nebude mať pochopenie pre Johnsonové nápady pomôcť Ukrajine

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie