Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Washingtonská posedlost Ukrajinou nás všechny zabije!

Minulý týden svět jen o vlásek unikl pravděpodobné jaderné zkáze, protože Bidenova administrativa zvažovala žádost Ukrajiny o povolení útoku Americkými raketami hluboko na Ruské území. Ruský prezident Vladimir Putin v době projednávání žádosti varoval, že vzhledem k tomu, že tyto rakety nemohou být odpáleny bez aktivní účasti Americké armády a NATO, bude se Rusko v […]
Menej ako 1 min. min.

Minulý týden svět jen o vlásek unikl pravděpodobné jaderné zkáze, protože Bidenova administrativa zvažovala žádost Ukrajiny o povolení útoku Americkými raketami hluboko na Ruské území.

Ruský prezident Vladimir Putin v době projednávání žádosti varoval, že vzhledem k tomu, že tyto rakety nemohou být odpáleny bez aktivní účasti Americké armády a NATO, bude se Rusko v případě jejich odpálení považovat za stát ve válečném stavu jak s NATO, tak s USA. Bylo to jako Kubánská krize v obrovském měřítku.

Naštěstí Washington údajně neudělil povolení k zásahu hluboko do nitra Ruska, ale jak jsme viděli v průběhu této války, zbraňový systém je často nejprve odmítnut a nakonec udělen zmocněncům Washingtonu v Kyjevě. Neměli bychom být klidní, i když byla jaderná válka dočasně odvrácena.

Vyhrály by raketové údery hluboko uvnitř Ruska válku pro Ukrajinu? Ani Pentagon si to nemyslí. Sám Americký ministr obrany Lloyd Austin na začátku tohoto měsíce prohlásil, že udělení povolení Ukrajině k odpálení raket na území Ruska by ve dva a půl roku trvající válce „nezměnilo pravidla hry.“

Riskovat jaderné zničení bez hmatatelného cíle? To se ti lidé zbláznili?

Dokonce i „měniči hry“ se v této válce příliš nezměnili. Kolikrát nám pro-válečná mainstreamová média řekla, že nějaký zbraňový systém bude pro Ukrajinu „změnou hry“? Vzpomínáte si na rakety Javelin? Tanky Leopard? HIMARS? A protože každý z nich nedokázal zvrátit vývoj ve prospěch Ukrajiny, neoconi a jejich přátelé v médiích požadují stále další.

Faktem je, že Rusko vyhrává válku navzdory stovkám miliard dolarů a nejlepším zbraňovým systémům USA a zemí NATO. Každá nová dodávka stále sofistikovanějších zbraní nepřináší Ukrajině vítězství na bojišti. Produkuje pouze více mrtvých Ukrajinských vojáků a větší zisky pro výrobce zbraní.

Dokonce i mainstreamová média, která válku na Ukrajině pevně podporovala, začala informovat o obrovských ztrátách a beznadějné situaci Ukrajiny.

Přestože se stále více lidí začíná probouzet kvůli katastrofální zástupné válce, Washington zná, pokud jde o válku, jen jeden směr: vpřed. Jen před více než týdnem Pentagon oznámil další balík zbraní pro Ukrajinu v hodnotě 250 milionů dolarů. Nikdo nevěří, že to zvrátí stálé úspěchy Ruska na bojišti, ale přinese to další zisky americkým výrobcům zbraní, kteří jsou skutečnou silou stojící za hyperintervenční zahraniční politikou USA.

Netradiční dvojice Robert F. Kennedy ml. a Donald Trump ml. to nejlépe vyjádřila v nedávném úvodníku v deníku The Hill: „Nemůžeme se dostat blíže k okraji než nyní. A kvůli čemu? Abychom ‚oslabili Rusko‘? Abychom měli pod kontrolou Ukrajinské nerostné suroviny? Žádný životně důležitý Americký zájem není v sázce. Riskovat jaderný konflikt kvůli neokonzervativní fantazii o globální ‚nadvládě celého spektra‘ je šílenství.“

Mají pravdu, je šílenství riskovat budoucnost naší země a našich dětí a vnuků kvůli válkám, které se nás netýkají a neslouží žádnému národnímu zájmu Spojených států. To jistě platí pro válku na Ukrajině a platí to i pro války, které USA podporují na Blízkém východě. Kdy toto šílenství skončí?

Až se lidé ozvou a budou požadovat změnu!

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Washingtonská posedlost Ukrajinou nás všechny zabije! first appeared on Akta X.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie