Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Workshop Trenčín očami obyvateľov už vo štvrtok

Už najbližší štvrtok 20. júna 2024 sa od 17.00 hodiny v sobášnej sieni Mestského úradu v Trenčíne uskutoční Workshop TRENČÍN OČAMI OBYVATEĽOV, vedený americkým výskumníkom Nicholasom Wiseom. Ak máte záujem o workshop, zaregistrujte sa. Nicholas Wise je skúsený etnografický výskumník, ktorý pôsobí na Arizona State University a v rámci svojho výskumu sa venuje najmä vplyvu kultúrnych podujatí na […]
Menej ako 1 min. min.

Už najbližší štvrtok 20. júna 2024 sa od 17.00 hodiny v sobášnej sieni Mestského úradu v Trenčíne uskutoční Workshop TRENČÍN OČAMI OBYVATEĽOV, vedený americkým výskumníkom Nicholasom Wiseom. Ak máte záujem o workshop, zaregistrujte sa.

Nicholas Wise je skúsený etnografický výskumník, ktorý pôsobí na Arizona State University a v rámci svojho výskumu sa venuje najmä vplyvu kultúrnych podujatí na miestne komunity. Výskum robil už v mnohým krajinách, napríklad v Argentíne, Brazílii, Chorvátsku, Dominikánskej republike, Srbsku i Taliansku.

Cieľom workshopu v Trenčíne je získať od obyvateľov odpoveď na otázku „Ako vnímate pripravenosť Trenčína na rok 2026?“

Príďte na workshop a poskytnite spätnú väzbu, ako vnímate aktivity mesta, prístupnosť, zeleň, čistotu, dopravu, komunikáciu a ďalšie oblasti.

Spolu s Nicholasom Wiseom workshop povedú aj výskumníčky v rámci Trenčín 2026 Katarína Rozvadská a Dana Kuběnková, ktoré zabezpečujú monitorovanie a evaluáciu. Ich náplň práce pozostáva aj z výskumu spoločenských a ekonomických dopadov titulu Európskeho hlavného mesta kultúry 2026 na mesto Trenčín. Podujatie prebehne v slovenčine. K dispozícii bude aj malé občerstvenie. Trvanie workshopu je približne 120 minút. Svoj záujem o workshop nezabudnite prejaviť registráciou.

Registrácia na workshop Trenčín očami obyvateľov

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie