Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Worldcoin oznámil spustenie „World Chain“

Worldcoin, digitálna platforma pre identifikáciu a projekt kryptomien, nedávno oznámila partnerstvo s infraštruktúrnou platformou Web3 Alchemy na spustenie svojho nového blockchainu s názvom World Chain. Tento nový blockchain je navrhnutý tak, aby poskytoval reálnu užitočnosť globálnej komunite, s hlavným zameraním na decentralizované financie (DeFi) a digitálnu identitu. V apríli tohto roku Worldcoin oznámil, že World […]
Menej ako 1 min. min.

Worldcoin, digitálna platforma pre identifikáciu a projekt kryptomien, nedávno oznámila partnerstvo s infraštruktúrnou platformou Web3 Alchemy na spustenie svojho nového blockchainu s názvom World Chain. Tento nový blockchain je navrhnutý tak, aby poskytoval reálnu užitočnosť globálnej komunite, s hlavným zameraním na decentralizované financie (DeFi) a digitálnu identitu.

V apríli tohto roku Worldcoin oznámil, že World Chain bude „blockchain pre ľudí“, postavený na OP Stack od spoločnosti Optimism a integrovaný s Ethereum, Coinbase a ďalšími sieťami v rámci tzv. Superchain. World Chain sa zameriava na technológiu dôkazu o osobnosti, ktorá má byť optimalizovaná pre ľudí, s autentifikačným systémom navrhnutým tak, aby odradil roboty a dal prioritu overeným používateľom v oblasti blokovania priestoru a povoleného plynu.

Projekt sa zameriava na oslovenie viac ako 10 miliónov používateľov aplikácie World App, pričom partnerstvo s Alchemy umožní spustenie World Chain vo veľkom rozsahu. Vývojári World Chain budú môcť využívať riešenia Alchemy pre prístup k dátovým rozhraniam API, indexovacím riešeniam a ďalším nástrojom potrebným pre vývoj aplikácií.

Toto partnerstvo predstavuje významný krok pre Worldcoin v jeho misii poskytovať digitálnu identitu a finančné služby na globálnej úrovni. S pomocou Alchemy, ktorá má dlhoročné skúsenosti s poskytovaním infraštruktúry pre Web3, má World Chain potenciál stať sa dôležitou súčasťou ekosystému digitálnej identity a decentralizovaných financií.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Worldcoin oznámil spustenie „World Chain“ je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie