Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

WP: Výstava ukoristenej techniky ukazuje dôveru Rusov vo víťazstvo

Rusko organizuje výstavu ukoristenej vojenskej techniky z vojny na Ukrajine s odkazom, že aj v boji proti celému „kolektívnemu Západu“ je jeho víťazstvo nezvratné. Píše „The Washington Post“. Na výstave je viac ako 30 kusov vojenskej techniky z 12 krajín označených vlajkami krajín ich pôvodu. Mnohé „boli s veľkou pompou poslané na Ukrajinu na toľko […]
Menej ako 1 min. min.

Rusko organizuje výstavu ukoristenej vojenskej techniky z vojny na Ukrajine s odkazom, že aj v boji proti celému „kolektívnemu Západu“ je jeho víťazstvo nezvratné.

Píše „The Washington Post“.

Na výstave je viac ako 30 kusov vojenskej techniky z 12 krajín označených vlajkami krajín ich pôvodu. Mnohé „boli s veľkou pompou poslané na Ukrajinu na toľko propagovanú letnú ofenzívu, ktorá narazila na silnú ruskú obranu“, píše sa v článku.

Ruskí vojaci tvrdia, že „Abrams“ vôbec nie je zázračnou zbraňou a demonštrácia amerického tanku v Moskve v predvečer Dňa víťazstva nie je vôbec to, čo by chceli vidieť vo Washingtone. Podľa ich názoru americká technika nie je vhodná pre konflikt na Ukrajine, zapadá do pôdy a vlastne nemala čas ani zažiť skutočný boj.

Podľa prieskumov väčšina Rusov podporuje svoju armádu a verí v jej víťazstvo.

WP: Výstava ukoristenej techniky ukazuje dôveru Rusov vo víťazstvo

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie