Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Yield App vstupuje do likvidačného konania.

V posledných rokoch sa kryptomeny stali významnou súčasťou finančného sveta, pričom mnohé platformy a aplikácie ponúkajú rôzne služby od obchodovania po správu digitálneho bohatstva. Jednou z takýchto platforiem bola Yield App, ktorá sa zameriavala na poskytovanie komplexných služieb v oblasti kryptobohatstva. Založená v roku 2020 tímom skúsených odborníkov, Yield App sa snažila ponúknuť svojim používateľom […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných rokoch sa kryptomeny stali významnou súčasťou finančného sveta, pričom mnohé platformy a aplikácie ponúkajú rôzne služby od obchodovania po správu digitálneho bohatstva. Jednou z takýchto platforiem bola Yield App, ktorá sa zameriavala na poskytovanie komplexných služieb v oblasti kryptobohatstva. Založená v roku 2020 tímom skúsených odborníkov, Yield App sa snažila ponúknuť svojim používateľom možnosť získavať úroky, ako aj nakupovať a vymieňať kryptomenové aktíva.

Napriek sľubnému začiatku a podpore od renomovaných spoločností ako AGE Crypto a Alphabit, Yield App čelí vážnym problémom. Kolaps burzy FTX, ktorý otriasol celým kryptomenovým priemyslom, mal priamy dopad aj na Yield App. Spoločnosť oznámila ukončenie všetkých svojich aktivít a pripravuje sa na vstup do likvidačného konania. Tento krok je reakciou na straty portfólia, ktoré vznikli prostredníctvom manažérov hedžových fondov tretích strán, držiacich aktíva Yield App v úschove na zrútenej burze FTX.

Táto situácia je príkladom rizík spojených s investovaním do kryptomien a dôrazne pripomína potrebu dôkladnej due diligence a riadenia rizík. Yield App vyzýva svojich zákazníkov k trpezlivosti, keďže spolupracuje so svojimi poradcami na zverejnení ďalších informácií a podrobných častých otázok. Zároveň sa objavujú správy o možnom „kriminálnom“ zlom hospodárení švajčiarskeho hedžového fondu Tyr Capital Partners, ktorý údajne ignoroval interné rizikové limity a varovania investorov týkajúce sa jeho expozície voči FTX.

Vývoj okolo Yield App a kolapsu FTX je pripomienkou, že aj keď kryptomeny ponúkajú nové možnosti pre investície a správu bohatstva, sú zároveň spojené s vysokou mierou neistoty a volatility. Investori by mali byť vždy obozretní a informovaní o potenciálnych rizikách, ako aj o pozadí a reputácii platforiem, do ktorých sa rozhodnú investovať.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Yield App vstupuje do likvidačného konania. je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie